Tim bilding aktivnosti usmerenu su ka jačanju organizacione sposobnosti, timskog duha i oslobađanju akumuliranog stresa. Ali, može li takav vid druženja dovesti do prevare partnera ili partnerke?!

Tim bilding u spa centru FitSpa Novi Sad

Tim bilding je niz aktivnosti osmišljen tako da se ojača timski duh, povezanost između kolega i koleginica. Glavna svrha mu je rasterećenje od nagomilanog stresa, a jedan od najatraktivnijih načina za to je boravak u spa u Novom Sadu, uz korišćenje djakuzija.

Da li boravak u djakuziju tokom tim bildinga stvara rizik od prevare?

Iako boravak u đakuziju, kao i u spa centru, može da asocira na povećanje intimnosti i seksualne energije među članovima tima, ovo uverenje nije utemeljeno u stvarnosti. Članovi tima su došli sa ciljem da se opuste i odmore od poslovnih obaveza, kako bi sebe rasteretili stresa i bili u mogućnosti da nastave sa novim radnim obavezama. Njihov fokus nije na tome kako da imaju seksualnu avanturu sa nekim, već kako da ostvare pomenute ciljeve. Otuda boravak u spa centru i u đakuziju ne predstavlja rizik za prevaru. Sa druge strane, osoba koja ima potrebu da vara partnera, uradiće to nevezano za tim bildinge u spa centru.

Tim bilding u đakuziju i spa centru je odličan način za izgradnju tima i poboljšanje odnosa među kolegama. Vremenom kolege/koleginice postaju druga porodica, jer provodimo dosta vremena na poslu. Ukoliko ste poslodavac, onda znate da je samo srećan radnik – dobar radnik.

Boravak u spa centru je blagodatan kako za fizičko, tako i za mentalno zdravlje. Poznato je da boravak u djakuziju ima dejstvo slično sauni, jer spajanjem tople vode i masaže, telo se relaksira, mišići se opuštaju, prokrvljenost celog tela se poboljšava, čime se smanjuje nivo stresa, što se direktno odražava na radnu efikasnost.

Tim bilding u djakuziju

FitSpa Novi Sad, kao i uvek, prati trendove, stoga vam nudi mogućnost organizacije tim bildinga u spa centru, uz korišćenje djakuzija, koji je za 6 osoba.

Iznenadite svoje zaposlene, priuštite im opuštanje tela i uma, nezaboravan wellness dan: uz djakuzi, tepidarijum, hamam (tursko kupatilo), razne masaže, naročito bismo izdvojili relativnu novost, kada su u pitanju masaže u Novom Sadu, a to je aromaterapija, zatim relaks sobu koja će dodatno opustiti telo, podstičući proizvodnju endorfina, hormona sreće.

Ne brinite se za mogući rizik za prevaru. Tim bilding neće povećati taj rizik, ukoliko takva namera ne postoji, onda ne postoji ni rizik od iste, ali će povećati efikasnost i usklađenost tima.

Osnažite svoj tim, povežite ih, relaksirajte ih i motivišite. FitSpa već godinama prati epitet da je jedan od vrhunski opremljenih i najmodernijih studija kada je u pitanju spa u Novom Sadu.

Trudimo se da ispunimo sve kriterijume koje donosi ubrzan i moderan tempo života, stoga je studio pre svega smešten na atraktivnoj lokaciji, na Limanu 3, u Balzakovoj ulici broj 31, poseduje veliki, besplatan parking, ljubazno osoblje koje će se potruditi da vam ulepša boravak, mini bar, uz koji se možete opustiti, popiti piće ili smoothie, dok čekate na masazu ili saunu, a cene su srazmerne kvaliteti usluga.

Ako želite da zakažete, kliknite na dugme ispod.