Spa i đakuzi

Studio FitSpa je poseduje spa, gde možete da se opustite uživajući u đakuziju, tepidarijumu, turskom kupatilu i finskoj sauni. Naše ljubazno osoblje će se potruditi da maksimalno uživate u boravku.

Spa FitSpa Novi Sad, smešten je u najlepšem delu grada, na Limanu 3, je mesto gde se možete opustiti nakon treninga sa personalnim trenerom, uz masaže Novi Sad, omiljenu muziku, veliki djakuzi za 6 osoba, hamam (tursko kupatilo), tepidarijum (topla klupa), finsku saunu i relax sobu. Na raspolaganju vam je bezalkoholni koktel i tanjir s voćem.

Pri samom ulasku u spa centar Novi Sad dobijate bademantil, peškire, papuče i fen za kosu. Glavni cilj našeg poslovanja su zadovoljni klijenti, težimo ka tome da se konstatntno usavršavamo, kako bismo vam pružili maksimalan psihofizički odmor.

Dolazak u spa

Kada dođete recepciju našeg studija od nas dobijate bademantil, peškir i papuče, te vas upućujemo u svlačionicu. Nakon što ste se presvukli naše ljubazno osoblje vas uvodi u spa gde birate šta želite prvo.

Naša preporuka je ovaj redosled:

1. Tepidarijum – tople klupe, na kojima ležite do 20 minuta, kako bi vam se telo lagano zagrejalo i opustilo.

2. Nakon što ste delimično zagrejali telo, izlažete ga još većoj temperaturi – u hamamu (turskom kupatilu). Tamo počinju da se otvaraju pore na vašoj koži, koja se dubinski čisti, a disajni putevi se još više pročepljavaju, jer blagotvorno deluje na njih, telo vam oseća još veću opuštenost.

3. Nakon što ste dobro zagrejali i opustili, završili u turskom kupatilu, ulazite u saunu. U sauni se još više opuštate, isključeni ste od svakodnevnih briga i imate vreme samo za sebe i sopstveni restart.

4. Već lepo usporeni i dobro relaksirani, kada završite sa saunom, ležete na ležaj za masaže i prepuštate se čarobnim dodirima našeg terapeuta koji će vas u potpunosti opustiti, obnoviti i preporoditi masažom. Ova (deep relax) masaža deluje opuštajuće ne samo na površinske mišiće, nego i na dubinske i već na kraju ćete osetiti kako već sada imate potpuno novu energiju.

5. Nakon toga, možete da se istuširate u našoj tuš kabini. Mi imamo i kupke i sve što vam je potrebno.

Ceo ovaj proces traje ukupno 2 i po sata – sat i po je spa i masaža sat vremena.

Paketi u spa Novi Sad

Studio FitSpa Novi Sad je za vas osmislio pakete za spa koji uključuju korišćenje svih sadržaja (tursko kupatilo, saunu, tepidarijum i đakuzi).

U spa možete uživati sami ili u društvu.

Ponudu i cene paketa možete pogledati u nastavku teksta.

SPA ZA 1 OSOBU 90 min

tursko kupatilo, sauna i tepidarijum
2.000 RSD
1 osoba
besplatan bezalkoholni koktel
peškiri i voda
bademantil i papuče

IZNAJMLJIVANJE SPA 2h ZA 2 OSOBE

đakuzi, tursko kupatilo, sauna i tepidarijum
7.890 rsd
2 osobe
besplatan bezalkoholni koktel i voćni tanjir
peškiri i voda
bademantili i papuče

IZNAJMLJIVANJE SPA 1.5h i 2 masaže po 45 min

đakuzi, tursko kupatilo, sauna i tepidarijum
7.890 rsd
2 osobe
besplatan bezalkoholni koktel i voćni tanjir
peškiri i voda
bademantili i papuče

IZNAJMLJIVANJE SPA 2h ZA 3 OSOBE

đakuzi, tursko kupatilo, sauna i tepidarijum
7.490 rsd
3 osobe
besplatan bezalkoholni koktel i voćni tanjir
peškiri i voda
bademantili i papuče

IZNAJMLJIVANJE 2h ZA 4 OSOBE

đakuzi, tursko kupatilo, sauna i tepidarijum
8.390 rsd
4 osobe
besplatan bezalkoholni koktel i voćni tanjir
peškiri i voda
bademantili i papuče

Đakuzi

Spajanjem masaže i vode dobija se kombinacija koja relaksira um i telo, temperatura vode je između 29°C i 34 °C. Benefiti su mnogobrojni: mišići se opuštaju, telo se zagreva čime se poboljšava cirkulacija krvi, a samim time telo je opuštenije, regeneriše se, koža zategnutija i hidrirana, nivo stresa je smanjen, raspoloženje je bolje.

Boravak u djakuziju daje efekat sličan boravku u sauni jer se zagrejavanjem telo znoji, pri tome se oslobađaju kalorije, metabolizam se ubrzava, poboljšava se probava. Osim što pomaže mršavimo, đakuzi, odnosno hidromasažna kada, je delotvorna kod povreda. Korištenjem jakuzija se usporava starenje kardiovaskularnog sistema i pojava bora na licu.

U FitSpa možete iznajmiti spa samo za sebe, možete doći u društvu, sa dragim osobama (djakuzi je za 6 osoba) ili jednostavno možete dragoj osobi pokloniti vaučer kako bi se opustila uživajući u nekom od tretmana našeg spa centra.

djakuzi za potpunu intimu

Hamam- tursko kupatilo

Tursko kupatilo ili hamam nije samo čišćenje i opuštanje tela to je ritual opuštanja tela i duha. Pri ulasku u tursko kupatilo, stupate u prostoriju odnosno u kojoj je vlaga 100%, kako bi se pore na telu otvorile. Posle saune sledi tradicionalno kupanje pomoću metalnih posuda. Kako bi se otklonile mrtve ćelije s tela i poboljšala prokrvljenost nakon boravka poželjno je odraditi piling. Naša preporuka je, iz higijenskih razloga, da ponesete sopstvenu rukavicu i kremuza piling. Rezultat boravka u hamamu je čista, hidrirana i glatka koža celog tela.

Osim za kožu, boravak u turskom kupatilu pomaže pri detoksikaciji celog organizma, ojačava imunološki sistem, toplota u sauni pomaže boljoj cirkulaciji, otvaranjem pora podstiče se znojenje kojim izbacujemo toksine iz tela, stoga obradujte svoje telo, dođite u naš hamam i sebi ili dragim osobama priuštite ritual detokscikacije i relaksacije.

Tursko kupatilo - ritual ciscenja i opustanja tela

Tepidarijum – topla klupa

Topla klupa ili tepidarijum su relativna novost u Novom Sadu, a mi u FitSpa se trudimo da pratimo trendove kako bismo održali imidž najboljeg spa centra u Novom Sadu.

Tepidarijum je zagrejana ležaljka, obložena pločicama i mrežama čija se temperatura kreće između 37°C i 39°C, što predstavlja idealnu temperaturu, telo na taj način daje i prima konstantnu temperaturu. Ležaljke su konstruisane tako da prijaju kičmi, jer za razliku od standarnog položaja pri ležanju, noge i glava su uzdignuti. Pri korišćenju tepidarijuma telo se ne znoji i dobro ga je koristiti pre odlaska u saunu ili tursko kupatilo kako bi se organizam pripremio, ali se koristi i nezavisno od toga u svrhu opuštanja mišića i nervnog sistema, jer se usled zagrejavanja telo opušta, krvne ćelije se šire čime se poboljšava protok krvi. Tepidarijum mogu koristiti sve starosne grupe, najčešće ga koriste osobe kojima vlažni vazduh turskog kupatila i sauna ne prijaju, ali se preporučuje svima kojima je potrebna detoksikacija i odmor od telefona i ostalih uređaja koje nam ubrzani način života nameće.

tepidarijum - priprema za saunu i tursko kupatilo

Finska sauna

Usled ubrzanog tempa i modernog načina življenja svi ponekad poželimo „pobeći“ negde i opustiti se – idealan način za to je sauna.

Opuštanjem na visokim temperaturnim talasima podstiče se znojenje, ubrzava se metabolizam i probava što dovodi do sagorevanja kalorija. Telo se opušta, koža postaje glađa, čišća, oslobađa se celulita, a toksini se znojenjem izbacuju iz organizma. Sauna je lekovita, preporučuje se osobama sa bolovima u zglobovima i mišićima jer toplota podstiče organizam na prokrvljenost, cirkulacija se ubrzava, na taj način telo se samoisceljuje, mišići se opuštaju, smanjuje se bol, mozak luči više hormona sreće, utičući tako na smanjenje nivoa stresa i poboljšavajući raspoloženje, a ubrzavaju se metabolizam i probava. Boravak u sauni doprinosi tome da se za kratko vreme opustimo, da izgledamo i osećamo da se bolje.

Sauna u spa centru FitSpa

Relax soba

Relax soba predstavlja oazu opuštanja. U njoj vas očekuje opuštajuća muzika, veliki akvarijum, pun zelenila i biljaka, koje deluju umirujuće, bezalkoholni koktel, tanjir s voćem, a zatim i tepidarijum. U pitanju su specijalno napravljene ležaljke, kod kojih su noge i glava u višoj tački nego kod običnih ležaja, čije su pločice obložene i svojom toplotom zagrevaju telo, podstičući detoksikaciju. Upravo ovaj proces je dobra priprema za tursko kupatilo, saunu, ili masažu, a doprinosi opštem opuštanju.

Zašto SPA

Naš imperativ su zadovoljni klijenti, FitSpa je posebno i namenski izgrađen spa u Novom Sadu u kojem vodimo računa o svakom detalju, koji će doprineti vašem maksimalnom opuštanju i uživanju zbog toga smo za vas pripremili brojne pogodnosti, kao što su relaks paket i poklon vaučeri uz pomoć kojih će te osetiti sve čari opuštajućeg uživanja u masaži i spa. U spa centru možete uživati sami, možete rezervisati spa za dvoje ili možete obradovati dragu osobu poklon vaučerima koji su idealan poklon za godišnjice, rođendane, Dan zaljubljenih, Osmi mart ili neku drugu priliku. Rezervišite svoj termin u spa Novi Sad pozivom na broj telefona 065 270 9 181 ili lično u Balzakova 31, Novi Sad.


Umesto što biste otišli na ručak ili večeru i natovarili stomak teškom hranom, dolaskom u naš spa centar u kombinaciji sa masažom, učinićete nešto što je dobro za vaše telo, obnovićete se, opustiti i zadovoljno zaokružiti dan, koji ostavljate iza sebe.