Spa i đakuzi u FitSpa Novi Sad – Vaše utočište za potpuno opuštanje

Studio FitSpa u Novom Sadu je vaše odredište za potpuno opuštanje i uživanje u vrhunskom spa iskustvu. Naš spa centar je dizajniran tako da vam pruži sve što je potrebno za potpuno opuštanje tela i uma.

Naš spa centar u Novom Sadunudi širok spektar sadržaja, uključujući đakuzi, tepidarijum, tursko kupatilo i finsku saunu. Bez obzira da li želite da se opustite u toploj vodi đakuzija, uživate u blagodetima turskog kupatila ili se opustite u finskoj sauni, naše ljubazno osoblje će se pobrinuti da maksimalno uživate u svakom trenutku vašeg boravka.

 • Đakuzi za potpuno opuštanje u toplom okruženju.
 • Tepidarijum za trenutke mira i opuštanja.
 • Tursko kupatilo za uživanje u blagodetima tradicionalnog iskustva.
 • Finska sauna za dubinsko pročišćavanje tela.

Luksuzno spa iskustvo za potpunu regeneraciju

Spa centar se nalazi u prelepom delu grada Novog Sada, na Limanu 3, pružajući vam mirno okruženje i ugodnu atmosferu za potpuno opuštanje. Nakon treninga sa vrhunskim personalnim trenerima u Novom Sadu, možete se prepustiti čarima iskusiti najbolje masaže u Novom Sadu i uživati u omiljenoj muzici dok se opuštate u našem prostranom đakuziju koji je namenjen za 6 osoba. Takođe, tu je i hamam (tursko kupatilo) koje će vam pružiti dodatni osećaj relaksacije, tepidarijum (topla klupa) za trenutke mira i opuštanja, kao i finska sauna za dubinsko pročišćavanje tela. Da biste se dodatno osvežili, na raspolaganju vam je bezalkoholni koktel i tanjir sa svežim voćem.

Pri dolasku u spa centar, dobićete bademantil, peškire, papuče i fen za kosu kako biste se osećali udobno i bezbrižno. Naš glavni cilj je vaše zadovoljstvo, težimo ka konstantnom usavršavanju kako bismo vam pružili maksimalan psihofizički odmor.

U studiju FitSpa, spa i đakuzi čine neodoljivu kombinaciju koja će vam pružiti potpuno opuštanje i regeneraciju. Posetite nas i prepustite se luksuznom spa iskustvu koje će vam obnoviti telo i um.

 • Lokacija našeg spa centra je na Limanu 3, u mirnom okruženju Novog Sada.
 • Prostrani đakuzi za opuštanje, namenjen za 6 osoba.
 • Hamam (tursko kupatilo) za dodatno iskustvo relaksacije.
 • Tepidarijum (topla klupa) za trenutke mira i opuštanja.
 • Finska sauna za dubinsko pročišćavanje tela.
 • Bezalkoholni koktel i tanjir sa svežim voćem za osveženje.
 • Pri dolasku, obezbeđen bademantil, peškiri, papuče i fen za udobnost i bezbrižnost.

Dolazak u spa

Kada dođete recepciju našeg studija od nas dobijate bademantil, peškir i papuče, te vas upućujemo u svlačionicu. Nakon što ste se presvukli naše ljubazno osoblje vas uvodi u spa gde birate šta želite prvo.

Naša preporuka je ovaj redosled:

1. Tepidarijum – tople klupe, na kojima ležite do 20 minuta, kako bi vam se telo lagano zagrejalo i opustilo.

2. Nakon što ste delimično zagrejali telo, izlažete ga još većoj temperaturi – u hamamu (turskom kupatilu). Tamo počinju da se otvaraju pore na vašoj koži, koja se dubinski čisti, a disajni putevi se još više pročepljavaju, jer blagotvorno deluje na njih, telo vam oseća još veću opuštenost.

3. Nakon što ste dobro zagrejali i opustili, završili u turskom kupatilu, ulazite u saunu. U sauni se još više opuštate, isključeni ste od svakodnevnih briga i imate vreme samo za sebe i sopstveni restart.

4. Već lepo usporeni i dobro relaksirani, kada završite sa saunom, ležete na ležaj za masaže i prepuštate se čarobnim dodirima našeg terapeuta koji će vas u potpunosti opustiti, obnoviti i preporoditi masažom. Ova (deep relax) masaža deluje opuštajuće ne samo na površinske mišiće, nego i na dubinske i već na kraju ćete osetiti kako već sada imate potpuno novu energiju.

5. Nakon toga, možete da se istuširate u našoj tuš kabini. Mi imamo i kupke i sve što vam je potrebno.

Ceo ovaj proces traje ukupno 2 i po sata – sat i po je spa i masaža sat vremena.

Naša preporučeni redosled korišćenja sadržaja spa centra uključuje:

 1. Tepidarijum – opuštajuće ležanje na toplim klupama, gde telo postepeno zagreva i opušta se tokom prvih 20 minuta.

 2. Hamam (tursko kupatilo) – korak dalje u temperaturi, gde se pore otvaraju, koža se dubinski čisti, i disajni putevi dodatno pročišćavaju. Ovde osećate veći nivo opuštanja.

 3. Sauna – nastavak opuštanja i izolacija od svakodnevnih briga, dajući vam vreme za sopstveni unutrašnji restart.

 4. Deep Relax masaža – iskusni terapeut će vas potpuno opustiti, obnoviti i osvežiti masažom, utičući ne samo na površinske mišiće, već i na duboke slojeve.

 5. Nakon masaže, tuširanje – obezbeđujemo tuš kabinu i sve što vam je potrebno.

Ceo proces traje ukupno 2 i po sata, uključujući 1 sat i 30 minuta za spa i masažu, a bićete obnovljeni i osveženi za taj vremenski period.

Paketi u spa Novi Sad

Studio FitSpa Novi Sad je za vas osmislio pakete za spa koji uključuju korišćenje svih sadržaja (tursko kupatilo, saunu, tepidarijum i đakuzi).

U spa možete uživati sami ili u društvu.

Ponudu i cene paketa možete pogledati u nastavku teksta.

SPA ZA 1 OSOBU 90 min

tursko kupatilo, sauna i tepidarijum
2.000 RSD
1 osoba
besplatan bezalkoholni koktel
peškiri i voda
bademantil i papuče

IZNAJMLJIVANJE SPA 2h ZA 2 OSOBE

đakuzi, tursko kupatilo, sauna i tepidarijum
7.890 rsd
2 osobe
besplatan bezalkoholni koktel i voćni tanjir
peškiri i voda
bademantili i papuče

IZNAJMLJIVANJE SPA 1.5h i 2 masaže po 45 min

đakuzi, tursko kupatilo, sauna i tepidarijum
7.890 rsd
2 osobe
besplatan bezalkoholni koktel i voćni tanjir
peškiri i voda
bademantili i papuče

IZNAJMLJIVANJE SPA 2h ZA 3 OSOBE

đakuzi, tursko kupatilo, sauna i tepidarijum
7.490 rsd
3 osobe
besplatan bezalkoholni koktel i voćni tanjir
peškiri i voda
bademantili i papuče

IZNAJMLJIVANJE 2h ZA 4 OSOBE

đakuzi, tursko kupatilo, sauna i tepidarijum
8.390 rsd
4 osobe
besplatan bezalkoholni koktel i voćni tanjir
peškiri i voda
bademantili i papuče

Đakuzi

Spajanjem masaže i vode dobija se kombinacija koja relaksira um i telo, temperatura vode je između 29°C i 34 °C. Benefiti su mnogobrojni: mišići se opuštaju, telo se zagreva čime se poboljšava cirkulacija krvi, a samim time telo je opuštenije, regeneriše se, koža zategnutija i hidrirana, nivo stresa je smanjen, raspoloženje je bolje.

Boravak u djakuziju daje efekat sličan boravku u sauni jer se zagrejavanjem telo znoji, pri tome se oslobađaju kalorije, metabolizam se ubrzava, poboljšava se probava. Osim što pomaže mršavimo, đakuzi, odnosno hidromasažna kada, je delotvorna kod povreda. Korištenjem jakuzija se usporava starenje kardiovaskularnog sistema i pojava bora na licu.

U FitSpa možete iznajmiti spa samo za sebe, možete doći u društvu, sa dragim osobama (djakuzi je za 6 osoba) ili jednostavno možete dragoj osobi pokloniti vaučer kako bi se opustila uživajući u nekom od tretmana našeg spa centra.

 

 • Temperatura vode u djakuziju (između 29°C i 34°C) kombinovana sa masažom donosi mnoge koristi, relaksirajući um i telo.
 • Prednosti uključuju opuštanje mišića, poboljšanu cirkulaciju krvi, bolju hidrataciju kože, smanjenje stresa i poboljšano raspoloženje.
 • Boravak u djakuziju ima sličan efekat kao i saune, pomaže pri znojenju, ubrzava metabolizam, i olakšava probavu.
 • Takođe, djakuzi je delotvoran kod povreda i može usporiti starenje kardiovaskularnog sistema, pomažući u očuvanju zdravog izgleda.
 • U FitSpa možete iznajmiti spa prostor za sebe, doći sa prijateljima, ili pokloniti vaučer dragoj osobi kako bi uživala u našim spa tretmanima, uključujući djakuzi koji je dizajniran za 6 osoba.

Hamam- tursko kupatilo

Tursko kupatilo ili hamam nije samo čišćenje i opuštanje tela to je ritual opuštanja tela i duha. Pri ulasku u tursko kupatilo, stupate u prostoriju odnosno u kojoj je vlaga 100%, kako bi se pore na telu otvorile. Posle saune sledi tradicionalno kupanje pomoću metalnih posuda. Kako bi se otklonile mrtve ćelije s tela i poboljšala prokrvljenost nakon boravka poželjno je odraditi piling. Naša preporuka je, iz higijenskih razloga, da ponesete sopstvenu rukavicu i kremuza piling. Rezultat boravka u hamamu je čista, hidrirana i glatka koža celog tela.

Osim za kožu, boravak u turskom kupatilu pomaže pri detoksikaciji celog organizma, ojačava imunološki sistem, toplota u sauni pomaže boljoj cirkulaciji, otvaranjem pora podstiče se znojenje kojim izbacujemo toksine iz tela, stoga obradujte svoje telo, dođite u naš hamam i sebi ili dragim osobama priuštite ritual detoksikacije i relaksacije.

 • Tursko kupatilo, poznato i kao hamam, nudi ritual opuštanja tela i duha.
 • Vlažnost u hamamu iznosi 100% kako bi se otvorile pore na telu.
 • Tradicionalno kupanje s metalnim posudama čisti telo i poboljšava cirkulaciju.
 • Preporučuje se korišćenje pilinga nakon boravka u hamamu za glatku i hidriranu kožu.
 • Hamam pomaže u detoksikaciji organizma, jačanju imunološkog sistema, poboljšava cirkulaciju, i pomaže u izbacivanju toksina iz tela.

Tepidarijum – topla klupa

Topla klupa ili tepidarijum su relativna novost u Novom Sadu, a mi u FitSpa se trudimo da pratimo trendove kako bismo održali imidž najboljeg spa centra u Novom Sadu.

Tepidarijum je zagrejana ležaljka, obložena pločicama i mrežama čija se temperatura kreće između 37°C i 39°C, što predstavlja idealnu temperaturu, telo na taj način daje i prima konstantnu temperaturu. Ležaljke su konstruisane tako da prijaju kičmi, jer za razliku od standarnog položaja pri ležanju, noge i glava su uzdignuti. Pri korišćenju tepidarijuma telo se ne znoji i dobro ga je koristiti pre odlaska u saunu ili tursko kupatilo kako bi se organizam pripremio, ali se koristi i nezavisno od toga u svrhu opuštanja mišića i nervnog sistema, jer se usled zagrejavanja telo opušta, krvne ćelije se šire čime se poboljšava protok krvi. Tepidarijum mogu koristiti sve starosne grupe, najčešće ga koriste osobe kojima vlažni vazduh turskog kupatila i sauna ne prijaju, ali se preporučuje svima kojima je potrebna detoksikacija i odmor od telefona i ostalih uređaja koje nam ubrzani način života nameće.

 • Tepidarijum nudi temperaturu između 37°C i 39°C za idealno opuštanje.
 • Ležaljke su dizajnirane za podršku kičmi, sa podignutim nogama i glavom za dodatnu udobnost.
 • Pogodan je kako za pripremu tela pre odlaska u saunu ili tursko kupatilo, tako i za samostalno opuštanje.
 • Pomže u detoksikaciji i poboljšava protok krvi.
 • Preporučuje se svim starosnim grupama, posebno onima koji ne podnose vlažne uslove turskih kupatila i sauna.
 • Savršen za osobe koje traže odmor od ubrzanog načina života i elektronskih uređaja.

Finska sauna

Usled ubrzanog tempa i modernog načina življenja svi ponekad poželimo „pobeći“ negde i opustiti se – idealan način za to je sauna.

Opuštanjem na visokim temperaturnim talasima podstiče se znojenje, ubrzava se metabolizam i probava što dovodi do sagorevanja kalorija. Telo se opušta, koža postaje glađa, čišća, oslobađa se celulita, a toksini se znojenjem izbacuju iz organizma. Sauna je lekovita, preporučuje se osobama sa bolovima u zglobovima i mišićima jer toplota podstiče organizam na prokrvljenost, cirkulacija se ubrzava, na taj način telo se samoisceljuje, mišići se opuštaju, smanjuje se bol, mozak luči više hormona sreće, utičući tako na smanjenje nivoa stresa i poboljšavajući raspoloženje, a ubrzavaju se metabolizam i probava. Boravak u sauni doprinosi tome da se za kratko vreme opustimo, da izgledamo i osećamo da se bolje.

 • Finska sauna je idealan način za opuštanje i bežanje od ubrzanog tempa modernog života.
 • Opuštajući se u visokim temperaturama podstiče se znojenje, ubrzava se metabolizam i poboljšava probava, što rezultira sagorevanjem kalorija.
 • Boravak u sauni doprinosi opuštanju tela, čini kožu glađom i čišćom, pomaže u smanjenju celulita, i omogućava eliminaciju toksina putem znoja.
 • Sauna je preporučljiva osobama sa bolovima u zglobovima i mišićima, jer toplota podstiče prokrvljenost i ubrzava cirkulaciju, omogućavajući telu samoisceljenje.
 • Takođe, sauna poboljšava raspoloženje, smanjuje nivo stresa, ubrzava metabolizam i probavu, te pomaže da se brzo opustimo i osećamo bolje.

Relax soba

Relax soba predstavlja oazu opuštanja. U njoj vas očekuje opuštajuća muzika, veliki akvarijum, pun zelenila i biljaka, koje deluju umirujuće, bezalkoholni koktel, tanjir s voćem, a zatim i tepidarijum. U pitanju su specijalno napravljene ležaljke, kod kojih su noge i glava u višoj tački nego kod običnih ležaja, čije su pločice obložene i svojom toplotom zagrevaju telo, podstičući detoksikaciju. Upravo ovaj proces je dobra priprema za tursko kupatilo, saunu, ili masažu, a doprinosi opštem opuštanju.

 • Relax soba je opuštajuća oaza koja nudi umirujuću muziku, veliki akvarijum i zelenilo koje doprinosi opuštanju.
 • U njoj možete uživati u bezalkoholnim koktelima i voću, dok se pripremate za dalje tretmane poput tepidarijuma.
 • Tepidarijum je posebna ležaljka sa podlogom koja se zagreva, čime se telo postepeno priprema za tursko kupatilo, saunu ili masažu, te doprinosi celokupnom opuštanju i detoksikaciji organizma.

Zašto SPA?

Naš imperativ su zadovoljni klijenti, FitSpa je posebno i namenski izgrađen spa u Novom Sadu u kojem vodimo računa o svakom detalju, koji će doprineti vašem maksimalnom opuštanju i uživanju zbog toga smo za vas pripremili brojne pogodnosti, kao što su relaks paket i poklon vaučeri uz pomoć kojih će te osetiti sve čari opuštajućeg uživanja u masaži i spa. U spa centru možete uživati sami, možete rezervisati spa za dvoje ili možete obradovati dragu osobu poklon vaučerima koji su idealan poklon za godišnjice, rođendane, Dan zaljubljenih, Osmi mart ili neku drugu priliku. Rezervišite svoj termin u spa Novi Sad pozivom na broj telefona 065 270 9 181 ili lično u Balzakova 31, Novi Sad.

Umesto što biste otišli na ručak ili večeru i natovarili stomak teškom hranom, dolaskom u naš spa centar u kombinaciji sa masažom, učinićete nešto što je dobro za vaše telo, obnovićete se, opustiti i zadovoljno zaokružiti dan, koji ostavljate iza sebe.

 • FitSpa je posebno izgrađen spa centar u Novom Sadu posvećen potpunom zadovoljstvu klijenata, pažljivo osmišljen u svakom detalju za vaše maksimalno opuštanje.
 • Pored opuštajućih tretmana, nudimo razne pogodnosti, uključujući relaks pakete i poklon vaučere, što vam omogućava da iskusite sve čari masaže i spa tretmana.
 • Možete uživati u spa centru sami, rezervisati spa tretman za dvoje ili obradovati dragu osobu poklon vaučerom, idealnim za različite prilike.
 • Rezervaciju možete obaviti pozivom na broj telefona 065 270 9 181 ili posetom našoj lokaciji na Balzakovoj 31 u Novom Sadu.
 • Umesto obroka u restoranu, posetom našem spa centru i masažama, činite nešto korisno za svoje telo, osvežavate se, opuštate i završavate dan na pozitivan način.