Spa za dvoje je odličan način da poboljšate svoju odnos u vezi ili braku. Provedite kvalitetno vreme sa svojim partnerom/icom u spa centru FitSpa i zaustavite monotoniju koja vam se uvukla u vezu.

Spa za dvoje

Postoji lep izraz za emotivnog partnera: druga polovina. Usled privatnih i poslovnih obaveza često se desi da zaboravimo da je partner/ka upravo to – naša druga polovina. Obuzetost obavezama i ubrzan tempo života dovodi do toga da veza ili brak postanu rutina, obaveza, te upadaju u krizu, a svaka kriza ide u dva smera.

Potreban je samo mali gest kako biste podsetili voljenu osobu na to koliko vam znači. Ne, nisu potrebni skupi komadi nakita, putovanja na egzotične destinacije, niti večera uz sveće na krovu zgrade. Ono što vam je potrebno je zajedničko vreme, vreme samo za vas, tokom kojeg ćete se u potpunosti posvetiti jedno drugom, isključeni od svih briga, problema i dešavanja u svakodnedvnici. Vreme koje ćete provesti kao da ste sami na svetu, kao da ne postoji ništa i niko osim vas dvoje.

Svaka veza ili brak trebaju konstantan rad i trud, kako kriza ne bi otišla u pogrešnom smeru, zato je naš predlog spa dan za dvoje. Iznenadite voljenu osobu danom koji ćete kreirati tako da je akcenat samo na vama dvoma i poboljšanju vašeg odnosa. Dođite u studio FitSpa Novi Sad i provedite nezaboravne trenutke uz: djakuzi za dvoje, zagrejte svoje telo i dušu na tepidarijumu, ponovo se zbližite isključeni od svakodnevnice u relax sobi, uživajući u bezalkoholnom koktelu i voćnom tanjiru, osetite čari finske saune i turskog kupatila, uz nezaobilazne masaže.
Ne morate nositi ništa od kuće, mi imamo sve što je potrebno: bademantile, papuče i peškire koje dobijate pri ulasku u spa centar, kao i kupku koju možete iskoristiti po završetku tretmana. Naše ljubazno osoblje na recepciji daće vam sve što je potrebno, vaše je samo da dođete, opustite se, uživate i posvetite se partneru/ki ili supružniku.

Djakuzi za dvoje

Đakuzi je spoj vode i masaze, boravak u djakuziju pomaže mišićima da se opuste i oslobode napetosti. Kada ste oslobođeni napetosti i stresa, imate više vremena da usmerite pažnju ka dragoj osobi, boravak u jacuziju zbližiće vas i podsetiti na početak veze, onih leptirića u stomaku i poleta koji ste osećali pri svakom susretu.

Boravak u spa centru

Ležeći i opuštajući se na tepidarijumu (topla klupa), odvojeni od pametnih telefona, računara i svega ostalog što okupira misli, imaćete vremena da se prisetite zbog čega ste sa voljenom osobom. Boravkom u hamamu (tursko kupatilo) rešićete se mrtvih ćelija sa tela, ali i negativnih misli koje

vam nisu dozvoljavale da se fokusirate na vezu sa partnerom/kom. Nakon zagrejavanja na tepidarijumu i pilinga u turskom kupatilu, možete zajedno otići u finsku saunu, a zatim na neku od masaža iz našeg asortimana, a to su:
• Relax masaza
• Deep relax masaza
• Terapeutska masaza
• Sportska masaza
• Aromaterapija

Naša preporuka je relaks masaža u kombinaciji sa aromaterapijom kako biste se dodatno opustili uz pomoć nekih od eteričnih ulja koja se koriste u aromaterapiji. Neka od ulja, ulje žalfije, muskatong orasčica, ylang – ylanga i nerolija, deluju kao afrodizijak i podižu libido.

Dan za vas dvoje

Nakon što ste proveli dan posebno kreiran samo za vas dvoje, shvatićete da nije teško biti romantičan i da su sitnice te koje vas zbližavaju. Poboljšajte kvalitet svoje veze, ne dozvolite monotoniji da vas savlada i zavlada vašim odnosom, rezervišite već danas termin u studiju FitSpa. Posle jednog provedenog spa dana za dvoje, poželećete još takvih dana, tako da će boravak u djakuziju za dvoje, masaže i sve ostalo što vam FitSpa Novi Sad nudi, postati deo vaše rutine, ali ne one rutine koja je monotona i ubija vezu, već jedne pozitivne i lepe rutine prodbuljuje vezu.

Studio je smešten u najlepšem delu grada u Balzakovoj 31, Liman III, pored atraktivne lokacije, FitSpa poseduje i veliki, besplatni parking, tako da ne postoji izgovor, niti razlog da ne dođete i ne popravite svoju vezu ili brak.

Prijatan boravak želi vam vaš FitSpa!