Relaks masaža je, kako sam naziv kaže, masaža koja za cilj ima potpuno opuštanje tela. Reč je o blagoj, manuaelnoj masaži tela koja se izvodi u prijatnom i opuštajućem ambijentu. U kombinaciji sa aromatičnim uljima dobija se učinak aromaterapije.

Šta je relaks masaža?

Relaks masaža je masaža koja će najbolje otkloniti napetost u mišićima celog tela. Trajanje ove masaže je između 30 i 90 minuta. Dosta je nežnija, blaža, a pokreti su manje energični u odnosu na npr. terapeutsku ili sportsku masažu.

Relaks masaža, baš kao i sve ostale masaže, ne može izlečiti bolest, niti može otkloniti hronične bolove, ali pomaže kod otklanjanja nagomolanog stresa. Stres je najveći neprijatelj zdravlja. Izloženost prekomernom stresu može izazvati glavobolje, migrene i nesanicu, a relaks masaža se preporučuje kao prevencija bolesti i stanja izazvanih stresom.

 

Šta obuhvata relaks masaža?

Kao što smo gore naveli, cilj i osnovna svrha relaks masaže jeste relaksacija i rešavanje nagomilanog stresa izazvanog svakodnevnim obavezama.

Pokreti u ovoj masaži su blagi, spori i ritmični, a pritisci na telo tokom relaks masaže su bezbolni i prirodni. Tokom tretamana koriste se aromatična ulja, koja blagotvorno deluju na nervni sistem, te uz laganu, opuštajuću muziku doprinose tome da se telo maksimalno opusti.

Relaks masaža je masaža celog tela, u studiju FitSpa Novi Sad možete odabrati koliko želite da relaks masaža traje – 30 ili 60 ili 90 minuta. Takođe, ukoliko imate deo tela kome je potrebno dodatno opuštanje, npr. ramena, možete to reći našem maseru ili maserki, kako bi mu posvetili posebnu pažnju.

Tretman relaks masaže Novom Sadu je osmišljen tako da vas potpuno opusti i umiri.

 

Prednosti relaks masaže

Prednosti relaks masaže su mnogobrojne. Prva je, naravno, apsolutna relaksacija tela i uma, čemu relax masaža i služi. Ali, pored opuštanja, relaks masaža ima brojne druge prednost, a neke od njih su:

  • Poboljšan tonus kože (nakon relax masaze koža je glatka i sjajna)
  • Bolja periferna cirkulacija
  • Smanjuje napetost
  • Umanjuje bolna stanja izazavna stresom – glavobolje i migrene
  • Smanjuje napetost mišića celog tela
  • Doprinosi snižavanju visokog krvnog pritiska
  • Podstiče proizvodnju endorfina (hormona sreće), čime doprinosi borbi protiv stresa i napetosti.

Zašto odabrati FitSpa Novi Sad?

Ono što stalno ponavljamo i što je imperativ našeg poslovanja jeste: PERSONALIZOVANI PRISTUP NAŠIM KLIJENTIMA. Osim što ćete u studiju FitSpa dobiti uslugu vrhunskog kvaliteta i prepustiti se sertifikovanim maserima i maserkama sa višegodišnjim iskustvom, uz pakete koje smo pripremili za vas, možete uživati u blagodatima našeg spa centra. Iz ponude bismo posebno izdvojili naš paket relax masaza + spa. Korišćenjem ovog paketa možete uživati u relaks masaži i spa centru po veoma pristupačnim cenama, kada je reč o ceni masaže Novi Sad.

Studio FitSpa smešten je na atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu, na Limanu 3, Balzakova 31. Poseduje veliki besplatan parking, što je još jedna od prednosti našeg studija. Bilo da ste na treningu sa personalnim trenerom opuštate se na masaži, organizujete tim bilding u djakuziju ili koristite blagodati saune ili turskog kupatila u našem spa centru, ne morate misliti na to da li vam je isteklo vreme za parking. Ukoliko želite rezervisati svoj termin, možete to učiniti klikom na dugme ispod.