FitSpa Novi Sad, poznat kao vrhunski spa centar u Novom Sadu, je savršena destinacija za proslave rođendana, godišnjica i drugih posebnih prilika. Naš spa centar pruža jedinstvenu atmosferu koja će vašu proslavu učiniti nezaboravnom. Ovo je mesto gde možete provesti kvalitetno vreme sa prijateljicama, majkama, kćerkama, partnerima ili partnerkama.

Proslave rođendana u FitSpa

Rođendan je poseban dan koji zaslužuje posebnu proslavu. U FitSpa, nudimo vam mogućnost da proslavite svoj rođendan na jedinstven način. Naš wellness centar u Novom Sadu je opremljen sa svim potrebnim sadržajima za opuštanje i uživanje, uključujući tepidarijum, đakuzi, saunu, tursko kupatilo, najbolje masaže u Novom Sadu i sobu za relaksaciju.

Ovo je idealna prilika da se okupite sa prijateljicama, majkom, kćerkom ili partnerkom i provedete nezaboravan dan.

Godišnjice u FitSpa

Godišnjice su prilika da se proslavi ljubav i zajedništvo. U našem studiju, nudimo vam savršeno mesto za proslavu vaše godišnjice. Naš spa centar u Novom Sadu pruža intimnu i opuštajuću atmosferu, idealnu za uživanje u posebnom danu sa voljenom osobom.

Posebne prilike

Bilo da je reč o proslavi diplome, promociji na poslu ili bilo kojoj drugoj posebnoj prilici, FitSpa Novi Sad je pravo mesto za vas. Naš centar pruža savršenu atmosferu za proslavu vaših posebnih trenutaka. Ovo je prilika da provedete kvalitetno vreme sa najdražima, bilo da su to prijateljice, majka, kćerka, partner ili partnerka.

Poklonite poklon vaučere

Tražite savršen poklon za nekoga posebnog? Razmislite o poklon vaučeru za FitSpa Novi Sad. Naši poklon vaučeri su idealan način da pokažete nekome koliko vam je stalo. Bilo da je reč o rođendanu, godišnjici ili bilo kojoj drugoj posebnoj prilici, poklon vaučer za naš centar je poklon koji će se dugo pamtiti.

Posetite nas

FitSpa Novi Sad je mesto gde se fitnes susreće sa wellnessom, a sada je i mesto gde se proslave susreću sa opuštanjem. Posetite nas u Balzakovoj 31, Novi Sad i doživite nezaboravnu proslavu u našem centru.

Rezervacije možete izvršiti putem telefona ili klikom na dugme ispod teksta.