Trudnoća je divno iskustvo, ali donosi i niz promena u telu. Nakon porođaja, mnoge žene žele da se vrate svojoj pređašnjoj formi i osećaju se zdravo i vitalno. Postoporođajno vežbanje je ključno za to.

Program postoporođajnog vežbanja u Novom Sadu

Naš program postoporođajnog vežbanja u Novom Sadu je posebno osmišljen kako bi pomogao ženama da postignu svoje ciljeve nakon trudnoće. Ovaj program se fokusira na nekoliko ključnih aspekata:

Redukcija telesne težine

Tokom trudnoće, većina žena dobije na težini. Program postoporođajnog vežbanja u Novom Sadu, pomaže u postizanju i održavanju zdrave telesne težine, pružajući vam energiju i samopouzdanje.

 • Tokom trudnoće, većina žena dobije na težini.
 • Program postoporođajnog vežbanja u Novom Sadu pomaže u postizanju i održavanju zdrave telesne težine, pružajući vam energiju i samopouzdanje.

Jačanje mišićnog tonusa

Trudnoća može oslabiti mišićni tonus, posebno u stomaku i karlici. Vežbanje ciljano usmereno na ove oblasti pomaže u povratku snage i tonusa.

 • Trudnoća može oslabiti mišićni tonus, posebno u stomaku i karlici.
 • Vežbanje ciljano usmereno na ove oblasti pomaže u povratku snage i tonusa

Ustaljivanje hormonalnog balansa

Hormonske promene tokom trudnoće mogu dovesti do neravnoteže nakon porođaja. Vežbanje igra ključnu ulogu u uspostavljanju ravnoteže hormona, pomažući vam da se osećate emocionalno stabilnije i energičnije.

 • Hormonske promene tokom trudnoće mogu dovesti do neravnoteže nakon porođaja.
 • Vežbanje ima ključnu ulogu u uspostavljanju ravnoteže hormona, pomažući vam da se osećate emocionalno stabilnije i energičnije.

Vežbe za dijastazu

Dijastaza, razdvajanje mišića trbušnog zida, čest je problem nakon trudnoće. Program uključuje specifične vežbe koje ciljaju ovu oblast kako bi pomogle u smanjenju ili eliminaciji dijastaze.

 • Dijastaza, razdvajanje mišića trbušnog zida, čest je problem nakon trudnoće.
 • Program uključuje specifične vežbe koje ciljaju ovu oblast kako bi pomogle u smanjenju ili eliminaciji dijastaze.

Mali grupni program

Naš program postoporođajnog vežbanja organizovan je kao mali grupni program, sa 4-5 žena u grupi. Ovo omogućava personalizovan pristup, ali i podršku i motivaciju od strane drugih mama koje prolaze kroz slično iskustvo.

 • Personalizovan pristup: Naš program nudi personalizovane vežbe prilagođene vašim potrebama.
 • Podrška i motivacija: U okviru male grupe, pružamo podršku i motivaciju od strane drugih mama koje prolaze kroz isto iskustvo.

Fleksibilan raspored za zauzete mame u Novom Sadu

Razumemo da je vreme nakon trudnoće dragoceno i da je teško uklopiti vežbanje u gust raspored. Zato smo kreirali termine sastajanja 2 puta nedeljno u Novom Sadu, prilagođene vremenu kada su deca u školi, vrtiću i sličnim obavezama, tako da možete odabrati termine koji odgovaraju vašem životnom stilu.

 • Termini prilagođeni vašem rasporedu: Naši fiksni termini omogućavaju vam da vežbate dok su deca zauzeta svojim aktivnostima.

Saradnja sa stručnim timom trenera u Novom Sadu

Svaki trening u našem studiju vodi tim vrhunskih novosadskih trenera, a naš idejni tvorac i glavni trener je Dalibor Radulović. Dalibor je stručnjak sa bogatim iskustvom u oblasti redukcije telesne težine i postporođajnog vežbanja. Njegova posvećenost i strast prema zdravlju i vitalnosti čine ga idealnim vođom našeg programa. Sa Daliborom i našim timom trenera, bićete u sigurnim rukama na putu ka postizanju svojih ciljeva.

 • Svaki trening u našem studiju vodi stručni tim trenera.
 • Idejni tvorac i glavni trener je Dalibor Radulović.
 • Dalibor je stručnjak sa bogatim iskustvom u oblasti redukcije telesne težine.

Zajedno ka zdravlju, energiji i samopouzdanju

Nezavisno od vaših ciljeva, naš program postoporođajnog vežbanja u Novom Sadu vam pruža priliku da zajedno sa drugim mamama radite na postizanju tih ciljeva i stvarate zdraviju i srećniju budućnost nakon trudnoće.

Naš program postoporođajnog vežbanja je osmišljen kako bi vam pomogao da povratite zdravlje, energiju i samopouzdanje nakon trudnoće. Bez obzira na to da li želite da izgubite kilograme, ojačate mišiće ili uspostavite hormonalnu ravnotežu, naš tim je tu da vas podrži na putu ka vašim ciljevima.

 

Šta nudi naš program postoporođajnog vežbanja:

 • Povratak zdravlju, energiji i samopouzdanju nakon trudnoće.
 • Ciljevi prilagođeni vašim potrebama.
 • Stručni tim trenera koji će vas podržati na putu ka ostvarenju vaših ciljeva.

Pridružite se našoj Limanskoj zajednici mama u Novom Sadu

Nalazimo se na srcu Limana, u blizini vas, u Balzakovoj 31 na Limanu 3. Studio FitSpa Novi Sad je osmišljen tako da vam pruži udobnost i podršku na putu ka postizanju zdravlja i vitalnosti posle trudnoće.

Pridružite nam se i zajedno ćemo:

 • Vraćati zdravlje i energiju
 • Raditi na jačanju tela
 • Postaviti hormonalnu ravnotežu

Kontaktirajte nas za više informacija ili rezervaciju

Ako želite da se pridružite našem programu postoporođajnog vežbanja u Novom Sadu ili imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem telefona 064 213-0824. Takođe, možete izvršiti brzu online rezervaciju klikom na dugme ispod.