Poklon vaučeri za spa centar Novi Sad

Svima se desi da ostanu bez ideje šta pokloniti povodom nekog praznika kao što je godišnjica, Dan zaljubljenih, Osmi mart, svadbeni poklon ili neka druga prigoda. Čak i kada kupimo neki poklon nismo uvek sigurni da li će se primaocu svideti. Zbog toga je studio FitSpa Novi Sad u svoju ponudu uvrstio poklon vaučere. Ukoliko želite da iznenadite blisku osobu, poslovnog saradnika ili samo želite biti pažljivi prema, poklon vaučeri za spa centar Novi Sad su odličan izbor.

poklon vauceri spa Novi Sad

Sve iz naše ponude našeg spa centra je deo poklon vaučera: tepidarijum, relax soba, djakuzi, masaže , sauna i tursko kupatilo.

Kupovinom poklon vaučera izbećićete dileme oko izbora poklona. Bilo da se radi o voljenoj osobi, prijatelju, prijateljici ili poslovnom saradniku sa poklon vaučerima nema greške. Svima je neophodno psihofizičko opuštanje, a to je upravo ono što studio FitSpa Novi Sad nudi.

Blago zagrevanje tela na tepidarijumima, kao priprema za finsku saunu, tursko kupatilo ili đakuzi, opuštanje u relax sobi uz tanjir s voćem i bezalkoholnim koktelom, a nakon svega opuštanje u našem salonu za masaže uz širok dijapazon masaža: relaks, deep relax, aromaterapija itd. Svaki posetioc našeg spa centra dobija bademantil, peškire, fen i papuče, tako da ne mora brinuti da li je nešto ostalo kod kuće.

Poklon vauceri Novi Sad

Kupovinom poklon vaučera čija vrednost prelazi 5.000 rsd dinara (npr. korišćenje spa centra za dve ili više osoba, te korišćenje spa centra u trajanju od 1,5h i 2 masaže po 45 min) dostava vaučera na području Novog Sada je besplatna.

Poklon vaučere možete naručiti putem kontakt forme ili lično u studiju, na Limanu 3, u Balzakovoj ulici 31, Novi Sad.