Zamislite ovu sliku: ležite u toploj vodi, miris lavande ispunjava prostoriju, a tihi zvukovi prirode odzvanjaju u pozadini. To je spa dan, dragi moji i svi ga zaslužujemo.

Ali koliko često bi trebalo da posećujete spa? Pa, to zavisi od vas. Ako uživate u malim zadovoljstvima, savetujemo da posetite FitSpa centar u Novom Sadu barem jednom nedeljno. To je dovoljno da obavite kompletan restart od vaše užurbane i dosta zahtevne svakodnevice.

Zašto spa?

Spa centri nisu samo za one koji žele da se razmaze. Ne, ne, ne. To su mesta gde možemo da pobegnemo od svakodnevnog stresa, opustimo se i obnovimo naše telo i um. Najbolje znate po sebi kako se osećate lepo i obnovljeno nakon boravka u vašem kutku mira, u našem spa centru. Pored vašeg iskustva, tu su i brojna naučna istraživanja koja potvrđuju da redovne posete spa centru pozitivno utiču na opšte stanje organizma i na celokupno zdravlje.

Spa tretmani u studiju FitSpa

  • Studio FitSpa u Novom Sadu pruža različite tretmane koji mogu doprineti u poboljšanju zdravlja. Na primer, pruža različite vrste masaža, uključujući sportsku masažu, terapeutsku, madero terapiju, relax masažu, hidžama masaže itd. Ove masaže doprinose u ublažavanju stresa i napetosti, ali i u obnavljanju zdravlja.
  • Osim toga, FitSpa studio ima finsku saunu i tursko kupatilo, što doprinosi poboljšanju cirkulacije i detoksikaciji tela.

Koliko često treba posećivati spa?

Kada je u pitanju učestalost poseta spa centru, to zavisi od vaših individualnih potreba i želja. Ako tražite način da se opustite i poboljšate celokupno psihofizičko zdravlje, poseta spa centru jednom nedeljno može biti idealna. Međutim, ako koristite spa tretmane kao deo terapije za određeno zdravstveno stanje, 2-3 puta nedeljno je neophodno kako bi se učinak terapije održao.

Izdvojiti vreme za sebe nije sebično, nego neophodno

Bez obzira na to koliko često posećujete spa, važno je da razvijate naviku da izdvajate vreme koje posvećujete sebi. To je vreme kada možete da zaboravite na svet oko sebe, isključite se, uživate, opustite se i restartujete se za nove odgovorne zadatke koji su pred vama. To uopšte nije sebično, to je neophodno da biste mogli da iznesete sve odgovorne zadatke koji vas čekaju.

Zato, bez obzira na to da li idete jednom nedeljno, jednom mesečno ili jednom godišnje, uživajte u svakom trenutku.

Posetite FitSpa studio u Balzakovoj 31 u Novom Sadu i doživite sve blagodeti koje spa tretmani pružaju.

Svoj termin možete da rezervišete putem telefona 065 270 9181 ili klikom na dugme ispod teksta.

Vidimo se!