Personalni trening

Studio FitSpa Novi Sad je mesto gde će te se vraćati sa zadovoljstvom. Više od 10 godina iskustva je naša najbolja preporuka. 130m2 prostora za vežbanje opremljenog najmodernijim spravama i ljubaznim osobljem učiniće da se osećate kao kod kuće. Nakon treninga možete se opustiti uz očaravajuće masaže i spa Novi Sad.

Vežbanje sa svakim personalnim trenerom koji radi kod nas predstavljaće vam pravo zadovoljstvo, a personalni treninzi novi izazovi u kojima ćete pomeriti sopstvene granice i postizati najbolje rezultate.

Personalni trener u FitSpa Novi Sad je osoba koja će vam svojim znanjem i iskustvom pomoći da postignete svoj zadani cilj. Osmislićete izazove i sadržaje koji će vas voditi ka uspehu, više nego što biste uspeli vežbajući sami. Uz pomoć najmodernijih sprava i rekvizita za vežbanje otkrićete nove dimenzije personalnih treninga. Dokazano je da osobe koje vežbaju uz lične trenere postižu i do 30% bolje rezultate u odnosu na one koje vežbaju u grupama.

personalni treninzi

Prvi put u teretani

Ukoliko tek počinjete sa trenizma lični trener će vam pomoći da odaberete tip treninga koji vam najviše odgovara. Na samom početku će pomoću proverenog i modernog načina merenja ustanoviti obime i telesni sastav. Zatim će sprovesti inicijalno testiranje vaše kondicije, test mišićne funkcionalnosti, merenje masti, a na kraju ćete dobiti i savete o ishrani.

Nakon toga će, u skladu sa dobijenim rezultatima merenja i testa kondicije, kreirati program vežbanja koji je zabavan i dinamičan. Personalni trenizi u Novom Sadu su kreirani tako da prate vaše mogućnosti, ciljeve i potrebe.

Teretana u studiju FitSpa Novi Sad

Indvidualni trening po vašoj meri

Personalni trener je osoba s kojom prolazite jedan vid edukacije, gde ćete naučiti pravilno izvoditi vežbe, disati pravilno, pravilno se hraniti i unositi optimalne količine tečnosti u organizam. Lični trener zna koju težinu treba da podignete u teretani, koliko puta da ponovite vežbe, kada i kolike pauze da pravite, što je veoma važno kako bi ste izbegli povrede i postigli svoj zadani cilj treninga. Ukoliko se vežbe ne izvode pravilno, onda je jako teško postići zadani cilj i rezultati vežbanja izostaju. Tokom individualnog treninga naučićete koje vežbe se rade za određene mišićne grupe, kako mišići funkcionišu i šta je sve potrebno da bi ti mišići ojačali i pravilno funkcionisali.

Individualni trening za sve generacije

Želite vežbati, ali niste motivisani?

Dobar personalni trener u Novom Sadu će vam reći da je motivacija pola uspeha, a vrhunski personalni trener će pronaći način da vas motiviše da nastavite sa vežbanjem i postignete najbolje rezultate, možda čak i nadmašite svoje ciljeve. Takvi treneri rade u FitSpa Novi Sad.

Ako vam nedostaje motivacije za trening, trener će odabrati vežbe koje će stimulisati određene fiziološke procese u telu koji će podstaknuti proizvodnju endorfina, hormona koji je zadužen za bolje raspoloženje.

Motivacija je pola uspeha

Trening ne daje željene rezultate

Već ste vežbali, odnosno trenirali, a rezultati su izostali, onda ćete sa svojim personalnim trenerom analizirati dosadašnji rad, uočiti propuste i kreirati novi plan kako biste postigli optimalne rezultate.

Trening sa personalnim trenerom ce iz vas izvuci maksimum

Povratak vežbanju nakon ozlede

Ako imate neku sportsku povredu, zdravstveni problem, ozledu bilo koje vrste ili se bavite sportom, te se pripremate za neki sportski događaj, važno je o tome obavestiti svog trenera, u svrhu prilagođavanja tipa i načina treninga.

Želite trenirati, ali nemate vremena?

Usled brzog tempa života, često ne stižete da se posvetite sebi, pre svega svome zdravlju, a onda i izgledu, jednostavno nemate vremena za trening? Prednost rada sa personalnim trenerom je fleksibilnost. Vreme treninga se može dogovoriti, jer dobar personalni trener razume potrebe svog klijenta, pa u skladu s tim i pravi plan treniranja, prilagođavajući termin i tip treninga vašim potrebama.

Prednost personalnog treninga je u tome sto mozete sami odabrati vreme za trening u skladu sa obavezama

Funkcionalni personalni trening Novi Sad

Funkcionalni trening je zabavan i savremen pristup vežbanju. Uz rekvizite, kao što su kardio trenažeri nove generacije, TRX trake, bosu lopte, ketlbel, džak, sprave sa opterećenjem i slobodnim težinama i kombinacijom vlastite telesne težine jačaju se velike mišićne grupe, naročito trbušni i mišići donjeg dela leđa, koji su kod većine ljudi najslabije tačke tela. Uz trenera koji vas nadgleda i potpuno vam je posvećen na zabavan i dinamičan način će te svoje telo dovesti do željenog izgleda, a samim time bolje ćete se osećati.

Teretana Novi Sad

Vežbanje u paru

Sve je zabavnije u paru! Indvidualni treninzi sa dragim osobama (kolegom, sestrom,prijateljem,mužem, ženom…) je odličan način da provedete vreme zajedno, zabavite se, pri tome čineći dobro za svoje zdravlje. Program „u paru“ je posebno osmišljen program koji podrazumeva individualan pristup svakom ponaosob, počevši od merenja, plana i programa rada, praćenja napretka i individualnih razgovora. Na treningu svako vežba prema svom planu i u skladu sa svojim mogućnostima.

Personalni treneri u našem studiju nisu samo osobe koje vas treniraju, nego vaši saveznici i saradnici.

Osnivač studija FitSpa Novi Sad

Idejni tvorac studija FitSpa je Dalibor Radulović. Personalni trener je postao 2008. godine u Hotelu Park u Novom Sadu, tadašnji Wellnes – fitness centar Fabijan, a kasnije Sanus. U fitness centru hotela Park stekao je veliko iskustvo u personalnom treningu i personalizovanom pristupu ljudima, naročito onima koji su imali problem sa prekomernom telesnom težinom i probleme s leđima.

U decembru 2013. godine, inspirisan pozitivnim iskustvom svojih višegodišnjih klijenata, vođen ljubavlju prema zdravom načinu života i zdravim navikama, pokreće sopstveni studio za personalne treninge – Fitmax.

U Fitmax-u razvio je specifičan način rada i vežbanja sa osobama koje žele trenirati sa personalnim trenerom. Njegova uža specijalnost su kompleksi vežbi za otklanjanje lošeg držanja, deformiteti kičmenog stuba, otklanjanje bola u leđima i, naravno, redukcija telesne mase.

Omiljeni personalni trener u Novom Sadu je u decembru 2019. osnovao studio FitSpa Novi Sad, tako da uz vrhunske personalne trenere, možete uživati i u čarima spa Novi Sad. Posvećenost, srdačnost i privrženost preneo je na kolege i saradnike.

Dalibor Radulovic - idejni tvorac FitSpa

Fitspa paketi

Kako biste se opustili nakon treninga, FitSpa je za vas pripremio pakete, iz kojih bismo posebno izdvojili paket personalni trening + spa. U sklopu svakog paketa dobijate peškir i vodu, a da biste se dodatno osvežili, za vas smo pripremili protein i smoothie bar, gde možete popiti protein ili smoothie dok čekate na trening ili masažu u Novom Sadu.

Želite skinuti kilograme, zategnuti svoje telo, početi stvarati zdrave životne navike? Dakle, šta čekate? Vaše telo zaslužujuje samo najbolje, stoga pravo je vreme da nas kontaktirate i zakažete svoj termin za svoj prvi personalni treningu Novom Sadu. Prvi personalni trening je besplatan i obuhvata: inicijalno merenje, test mišićne funkcionalnosti, merenje masti, a na kraju ćete dobiti i savete o ishrani.

FitSpa studio, smešten je u najlepšem delu Novog Sada na Limanu 3, Balzakova 31 i ima veliki besplatan parking.