Personalni trening 1 na 1

Studio FitSpa Novi Sad je mesto gde ćete se uvek vraćati sa zadovoljstvom. Sa preko 10 godina iskustva, naše najbolje preporuke su upravo naši verni klijenti. Studio se prostire na 130m2 i opremljen je najmodernijim spravama, pružajući vam savršeno okruženje za vežbanje u samom srcu Novog Sada.

Personalni treneri u Novom Sadu – do 30% bolji rezultati

Vežbanje sa našim personalnim trenerima će vam pružiti pravo zadovoljstvo, dok će personalni treninzi biti izazov u kojem ćete pomeriti svoje granice i postizati najbolje rezultate. Naši personalni treneri su stručnjaci sa bogatim znanjem i iskustvom koji će vam pomoći da ostvarite vaše ciljeve. Sa njihovom podrškom, osmislićete izazove i programe vežbanja koji će vas voditi ka uspehu. Na raspolaganju su vam najmodernije sprave i rekviziti za vežbanje koji će vam otvoriti nove dimenzije u personalnim treninzima.

Istraživanja su pokazala da osobe koje vežbaju uz personalne trenere u Novom Sadu ostvaruju i do 30% bolje rezultate u poređenju sa onima koji vežbaju sami ili u grupama. Uz naš tim stručnjaka i vrhunsku opremu, postići ćete svoje ciljeve na najefikasniji način.

U Studio FitSpa Novi Sad, vežbanje postaje uživanje, opuštanje je zagarantovano, a postizanje najboljih rezultata postaje stvarnost.

Indvidualni trening po vašoj meri

Personalni trener je osoba s kojom prolazite jedan vid edukacije, gde ćete naučiti pravilno izvoditi vežbe, disati pravilno, pravilno se hraniti i unositi optimalne količine tečnosti u organizam. Lični trener zna koju težinu treba da podignete u teretani, koliko puta da ponovite vežbe, kada i kolike pauze da pravite, što je veoma važno kako bi ste izbegli povrede i postigli svoj zadani cilj treninga. Ukoliko se vežbe ne izvode pravilno, onda je jako teško postići zadani cilj i rezultati vežbanja izostaju. Tokom individualnog treninga naučićete koje vežbe se rade za određene mišićne grupe, kako mišići funkcionišu i šta je sve potrebno da bi ti mišići ojačali i pravilno funkcionisali.

Zašto izabrati personalni trening?

Personalni trening je ključan element u postizanju vaših fitness ciljeva. Evo zašto:

  • Personalni treneri kreiraju planove vežbanja koji su prilagođeni vašim specifičnim potrebama i ciljevima. Bez obzira na vašu trenutnu fizičku spremnost ili iskustvo, personalni trener može vam pomoći da napravite plan koji je prilagođen vama.
  • Rad sa personalnim trenerom može vam pomoći da postignete svoje ciljeve brže. Oni su stručnjaci za fitness i znaju koje vežbe i tehnike su najefikasnije za vaše ciljeve.
  • Personalni treneri su takođe izvor znanja o zdravlju i fitnessu. Oni mogu da vas nauče pravilnoj formi i tehnici vežbanja, kao i da vam pruže informacije o zdravim navikama.
  • Bezbednost je prioritet kada se radi o vežbanju. Personalni treneri će se pobrinuti da vežbate na siguran način, izbegavajući povrede.
  • Redovni treninzi sa personalnim trenerom mogu vam pomoći da ostanete motivisani i posvećeni vašem fitness putovanju. Oni su tu da vas podrže i ohrabre.
  • Vežbanje nije samo o fizičkom zdravlju. Personalni treneri su tu da podrže i vaše mentalno blagostanje, pomažući vam da se osećate bolje kako fizički, tako i mentalno.
  • Izbor personalnog treninga je važan korak ka postizanju vaših fitness ciljeva. Bez obzira na to gde se trenutno nalazite na svom fitness putovanju, personalni trener može vam pomoći da stignete tamo gde želite da budete. Izaberite personalni trening danas i započnite svoje putovanje ka boljem zdravlju i fitnessu.

Osnivač studija FitSpa Novi Sad

Idejni tvorac studija FitSpa je Dalibor Radulović. Personalni trener je postao 2008. godine u Hotelu Park u Novom Sadu, tadašnji Wellnes – fitness centar Fabijan, a kasnije Sanus. U fitness centru hotela Park stekao je veliko iskustvo u personalnom treningu i personalizovanom pristupu ljudima, naročito onima koji su imali problem sa prekomernom telesnom težinom i probleme s leđima.

U decembru 2013. godine, inspirisan pozitivnim iskustvom svojih višegodišnjih klijenata, vođen ljubavlju prema zdravom načinu života i zdravim navikama, pokreće sopstveni studio za personalne treninge – Fitmax.

U Fitmax-u razvio je specifičan način rada i vežbanja sa osobama koje žele trenirati sa personalnim trenerom. Njegova uža specijalnost su kompleksi vežbi za otklanjanje lošeg držanja, deformiteti kičmenog stuba, otklanjanje bola u leđima i, naravno, redukcija telesne mase.

Omiljeni personalni trener u Novom Sadu je u decembru 2019. osnovao studio FitSpa Novi Sad, tako da uz vrhunske personalne trenere, možete uživati i u čarima spa Novi Sad. Posvećenost, srdačnost i privrženost preneo je na kolege i saradnike.

Fitspa paketi

Kako biste se opustili nakon treninga, pripremili smo pakete, iz kojih bismo posebno izdvojili paket personalni trening + spa. U sklopu svakog paketa dobijate peškir i vodu, a da biste se dodatno opustili, za vas smo pripremili protein i smoothie bar, gde se možete osvežiti dok čekate na trening, spa ili masažu u Novom Sadu.

Želite skinuti kilograme, zategnuti svoje telo, početi stvarati zdrave životne navike? Dakle, šta čekate? Vaše telo zaslužujuje samo najbolje, stoga pravo je vreme da nas kontaktirate i zakažete svoj termin za svoj prvi personalni treningu Novom Sadu.

Prvi personalni trening je besplatan i obuhvata: inicijalno merenje, test mišićne funkcionalnosti, merenje masti, a na kraju ćete dobiti i savete o ishrani.

FitSpa studio, smešten je u najlepšem delu Novog Sada na Limanu 3, Balzakova 31 i ima veliki besplatan parking.