Zakažite probni trening

  od 16.12.2019.

  MERENJE
REDUKCIJA TELESNE TEŽINE
ZATEGNITE VAŠE TELO
TRENER POSVEĆEN SAMO VAMA

PERSONALNI TRENING

Personalni trener je osoba koja će, na početku, pomoću modernog i proverenog sistema merenja ustanoviti vaš telesni sastav i obime, a potom će inicijalnim testiranjem utvrditi trenutni nivo vaše kondicije. Potom će, u skladu sa rezultatima, kreirati zabavan, dinamičan i delotvoran program vežbanja, prilagođen vašim potrebama i mogućnostima. Tada kreće avantura vežbanja. Kroz sve treninge prolazićete pod konstantnim nadzorom vašeg personalnog trenera, koji će vas motivisati, inspirisati i hrabriti da istrajete u vežbanju i ostvarite svoj cilj.

VEŽBANJE U PARU

Provedite vreme na treningu zajedno sa vašim prijateljem, lepšom ili jačom polovinom. Program “Vežbanje u paru” prilagođen je klijentima koji vole da vežbaju sa svojim dragim osobama (prijateljem, mužem, ženom, sestrom, bratom…). Program “u paru” podrazumeva individualni pristup za svakog ponaosob, individualni razgovor, merenje, testiranje, plan i program rada, praćenje napretka. Na treningu svako vežba po svom programu shodno cilju i mogućnostima.

  U dvoje je lepše i povoljnije

  od 16.12.2019.

  VEŽBAJTE S PARTNEROM
PRIJATELJEM ILI PRIJATELJICOM
SESTROM ILI BRATOM

  moderan i zabavan pristup vežbanju

  od 16.12.2019.

  REKVIZITI
JAČANJE DONJEG DELA LEĐA
I TRBUŠNIH MIŠIĆA

FUNKCIONALNI TRENING

Funkcionalni trening predstavlja moderan i zabavan pristup vežbanju. Kombinacija vežbi u kojima se koriste različiti rekviziti i vlastita telesna težina angažuju i jačaju velike mišićne grupe. Posebna pažnja usmerena je na jačanje donjeg dela leđa i mišića trbušnog zida, koji kod većine ljudi predstavljaju najslabiji deo tela. Uz pomoć rekvizita, efikasnih vežbi i trenera koji vas vodi i nadgleda, na dinamičan i zabavan način doći ćete do željene forme.

REKVIZITI

U FITSPA studiju vežbačima su dostupni kardio trenažeri nove generacije, savremeni rekviziti koji se koriste prilikom funkcionalnih treninga – TRX trake, bosu lopte, ketlbel, džak i sprave sa opterećenjem i slobodnim težinama. Svaka osoba koja odluci da vežba u FITSPA studiju dobija posvećen, pažljivo isplaniran i prilagođen individualni pristup koji vodi ka ultimativnim rezultatima.

  da ne bude dosadno

  od 16.12.2019.

  TRX trake
BOSU lopte
KETBEL