Bilo da osećate bolove u leđima i mišićima, ili da primećujete da je počelo da vam se lepi salo usled nekretanja, ili prosto volite da živite zdravim načinom života, naši personalni treneri će vam biti vodiči do rezultata i uspeha.

Ako ste savremena žena u Novom Sadu, onda vas svakog dana čekaju brojne obaveze, kako poslovne, tako i one koje se tiču kuće. Ali, ono što je nužnost za vaš brz tempo života jeste da izdvojite vreme za sebe kako biste unapredili svoje zdravlje, vitalnost, kondiciju i, na kraju krajeva, svoj izgled i samopouzdanje.

Mi u Fitspa jako dobro razumemo žene jer je među našim članovima veliki broj pripadnica lepšeg pola već dugi niz godina. Zato naši treneri posvećuju posebnu pažnju planiranju treninga namenjenih ženama, koji se razlikuju od treninga za muškarce zbog drugačije konstitucije i različitih potreba.

Postaćete elastičniji i gipkiji

Naši treninzi su kreirani tako da da poboljšaju vašu fleksibilnost i gipkost. Kroz različite vežbe istezanja i pokreta pomoći ćemo vam da povećate svoju elastičnost, što će doprineti boljem držanju tela i smanjenju bola.

Treninzi za žene tope salo

Treninzi su intenzivni i ciljaju na topljenje sala. Kombinacija kardio treninga i treninga snage pomoćiće vam da sagorite kalorije, ubrzate metabolizam i oblikujete svoje telo.

Uvećaće vam se samopouzdanje

Kroz redovne treninge, vaši mišići će postati čvršći i zategnutiji, što će poboljšati vaš izgled. Ovo će vam doneti dodatno samopouzdanje, ne samo zbog toga kako izgledate, već i zbog toga kako se osećate.

Sprečićete bolove u leđima

Personalni treninzi za žene su osmišljeni tako da ojačaju vaše jezgro i poboljšaju vaše držanje što pomaže u sprečavanju pojave bolova u leđima. Ako već imate bolove u leđima, naši treneri će prilagoditi trening da bi se ti bolovi smanjili.

Lepše ćete se osećati i fizički i psihički

Redovni treninzi ne samo da poboljšavaju vaše fizičko zdravlje, već i psihičko. Vežbanje oslobađa endorfine, hormone sreće, koji poboljšavaju vaše raspoloženje i smanjuju stres.

Moći ćete da se vratite u staru garderobu

Kroz kombinaciju pravilne ishrane i redovnih treninga, moći ćete da izgubite težinu i vratite se u staru garderobu koja vam je ranije bila mala.

Personalni trener posvećen samo vama

Naši personalni treneri su posvećeni samo vama. Oni će prilagoditi svaki trening vašim specifičnim potrebama i ciljevima i pružiće vam individualizovanu pažnju kakvu i zaslužujete.

Posetite nas i pridružite se našoj zajednici

Ne čekajte da vam neko drugi postavlja ciljeve – postanite lider svoje transformacije i pridružite se našem programu personalnog treninga za žene koje se ne zadržava na proseku, već teži ka izvanrednosti.

Kako biste zakazali svoj prvi personalni trening koji je besplatan i obuhvata inicijalnomerenje, test mišićne funkcionalnosti, merenje masti, posetite nas u Balzakovoj 31, Liman 3 u Novom Sadu, kontaktirajte nas putem telefona 064 213 0824 ili kliknite na dugme ispod teksta i izvršite online rezervaciju.