Spa u studiju FitsSpa u Novo Sad u je mesto gde se možeš opustiti i uživati u izvrsnim masažama čija je svrha opuštanje tela i uma.

Nudimo ti širok asortiman masaža namenjenih relaksaciji, smanjenju bola i drugih zdravstvenih tegoba, kao i eliminaciji stresa. Neke od masaža iz naše ponude su: relaks, deep relax, terapeutska, sportska i masaža eteričnim uljima.

Svaka od ovih masaža će ti pomoći da se opustiš, eliminišeš stres i smanjiš bolove, a nakon tretmana osećaćeš se potpuno preporođeno.

Relaks masaža Novi Sad

Ukoliko želiš da osetiš duboko opuštanje, da se isključiš od vanjskog sveta, barem nakratko, i uživaš u romantičnom ambijentu upaljenih mirišljavih sveća, dok ti se telo relaksira uz nežne pokrete masaže i laganu muziku, onda je relaks masaža u studiju FitSpa kao stvorena za tebe.

Relaks masaža je blaga, manuelna i prijatna. Izvodi se u ambijentu koji doprinosi smanjenju stresa i isključivanju uma iz svakodnevnice. Blagi pokreti naši stručnih terapeutkinja, podstaći će cirkulaciju, što će dovesti do bolje prokrvljenosti organizma. Na taj način mišići će se opustiti, a stres će otići iz tvog tela. Nakon ove masaže osećaćeš blagi mir, bićeš ispunjen/a pozitivnom energijom, tačnije bićeš preporođen/a.

Deep relax masaža

Deep relax masaža je masaža gde se koriste dublji i jači pokreti, stoga je nešto drugačija od relaks masaže. Pokreti u ovoj masaži su fokusirani na opuštanje dubokih slojeva mišića i tkiva. Zahvaljajujući dubokim pritiscima i sporijim pokretima, poboljšava se cirkulacija, šire se krvni sudovi i dolazi do proboja krvi u mišiće, koji se na taj opuštaju, oslobađajući telo od bola i stresa.

Slobodno možemo reći da je ova masaža kombinacija relax i terapeutske masaže. Zahvaljujući tome, nakon deep relax masaže osećaćes se kao potpuno nova osoba ispunjen/a novom energijom.

Sportska masaža

Sportska masaža je namenjena za sve koji se aktivno ili rekreativno bave sportom. Povrede u sportu nisu retkost. Često se dešavaju pri najbezazlenijim pokretima koje radiš svakog dana. Ukoliko dođe do povrede, sportska masaža pomoći će ti da se što pre vratiš u formu.

Ali ne mora doći do povrede da bi koristio/la blagodati sportske masaže. Ova masaža se koristi i kod priprema za takmičenja, zatim za poboljšanje performansi, za održavanje elastičnosti mišića, kao i za smanjenje napetosti u njima, koje mogu biti posledica napornog treninga sa tvojim personalnim trenerom u Novom Sadu.

Ova masaža se fokusira na posebne grupe mišića, koje su tokom aktivnosti izložene najvećem naporu. Tokom tretmana sportske masaže naše terapeutkinje koriste brze i snažne pokrete, koji uključuju masažu dubokog tkiva i istezanja, u cilju poboljšanja cirkulacije, smanjenja bolova i napetosti u mišićima, kao i poboljšavanju njihove elastičnosti i pokretljivosti. Ako se baviš sportom, profesionalno ili rekreativno, sportska masaža pomoći će ti da poboljšaš svoje performanse i smanjiš opasnost od nastanka povreda, a ukoliko do povrede dođe, uz pomoć sportske masaže tvoj proces oporavka biće ubrzan.

Nakon sportske masaže napustićeš naš studio potpuno preporođen/a, opušten/a, bez bolova i osećaja zategnutosti u mišićima, spreman/na za nove sportske izazove.

Terapeutska masaža

Terapeutska masaža je masaža koja se koristi kod ublažavanja bolova i ozleda. U ovoj masaži naše terapeutkinje koriste razne tehnike i pokrete kako bi se smanjila bol i napetost u mišićima. Ukoliko provodiš mnogo vremena za računarom ili u sedećem položaju, ili iz nekh drugih razloga imaš problema sa ukočenošću vrata ili ramena, terapeutska masaža će ti pomoći da ih se rešiš. Jedna od prednosti ove vrste masaže je ta što našoj terapeutkinji možeš skrenuti pažnju na bolni deo tela, kako bi se više posvetila tom delu, te ti na taj način pomogla da se rešiš bolova, stresa i nervoze koje bol izaziva.

Masaža eteričnim uljima

Masaža eteričnim uljima ili aromaterapija je jedna od najpopulranijih masaža u Novom Sadu. Tokom ovog tretmana kombinuju se masaža i eterična ulja, koja postižu dodatni terapeutski učinak. Ulja koja se koriste tokom aromaterapije u studiju FitSpa Novi Sad su 100% prirodna, dobivena iz esencije lekovitog i začinskog bilja.

Ova vrsta masaže se može kombinovati uz bilo koju masažu iz našeg asortimana, a uz koju masažu ćeš koristiti eterična ulja, zavisi isključivo od tebe i tvojih potreba.

Masaže u studiju FitSpa Novi Sad

Verujemo da ćeš se nakon boravka u našem salonu za masaže osećati preporođeno, lišeno stresa, te da ćeš studio napustiti potpuno opušten/a.

Nudimo ti širok izbor paketa masaža prilagođenih tvojim potrebama. Naši iskusni i stručni terapeuti će ti pružiti vrhunsku uslugu i personalizovati masažu kako bi odgovarala tvojim željama i ciljevima. Uživaj u jedinstvenom iskustvu opuštanja i blagostanja koje ti pružamo.

Odaberi paket masaža koji te najviše privlači i prepusti se našim stručnjacima koji će se pobrinuti da tvoje iskustvo bude izvanredno. Tvoja relaksacija je naš prioritet, i radujemo se što ćemo ti pružiti vrhunsku masažu koju zaslužuješ.

Studio FitSpa Novi Sad smešten je u jednom od najatrativnijih delova grada, na Limanu 3, u Balzakovoj 31, a cene masaža su srazmerne kvalitetu istih.

Masažom se ne može izlečiti bolest, ali mogu se olakšati bolovi, umanjiti tegobe izazvane napetošću, stresom, kostoboljom, ukočenošću u mišićima vrata, leđa i ramena. Obraduj svoje telo i um i rezerviši svoj termin za masažu.

Rezervaciju možeš izvršiti lično u studiju, putem telefona 065 270 9 181 ili klikom na dugme ispod.

Dobro došli,

Srdačan pozdrav, FitSpa tim!