Masaža – potpuna relaksacija tela i uma

Masaža je prirodna metoda koja pomaže telu da se reši nagomilanog stresa, a pruža i brojne zdravstene benefite. Njome se ne može izlečiti bolest, ali može ublažiti posledice povreda, ubrzati proces oporavka, smanjiti bolove i olakšati razne tegobe. Kada je u pitanju masaža centar za spa i masaže FitSpa Novi Sad vam nudi širok asortiman masaža koje će vam pomoći da se opustite, rešite bola i napetosti mišićima, te će vam olakšati brojne tegobe izazvane kostoboljom, ukočenošću i bolom u mišićima, takođe masaža će vam pomoći da se opustite nakon izlaganja tela treningu sa vašim personalnim trenerom. Naša preporuka je da posetite studio za masaže nakon boravka u spa Novi Sad, kako bi se efekat benefita koje donosi korišćenje spa udvostručio.

Kome je potrebna masaža?

Masaža je naročito potrebna osobama koje provode dosta vremena za računarom, što za posledice ima ukočenost vrata i leđa. U kombinaciji sa eteričnim uljima, odnosno aromaterapijom terapeutska masaža daje najbolje rezultate. Osim što blagotvorno deluje na leđa i ukočen vrat, efiksna je kod uklanjanja stresa, stoga je odličan način da se opustite nakon napornog i stresnog dana.

Odmor za telo i duh

Studio FitSpa Novi Sad za svoj imperativ je postavio zadovoljstvo klijenata, stoga se trudimo u svoju ponudu konstantno dodajemo novitete i pratimo trendove. U skladu s time za vas smo pripremili pakete, pomoću kojih ćete ostvariti popuste na masaže i poklon vaučere, kojima možete iznenaditi drage osobe. Poklon vaučeri su idealan poklon za rođendan, godišnjice, Dan zaljubljenih, 8. Mart, Novu godinu ili kao znak pažnje dragoj osobi.

Masaža u studiju FitSpa Novi Sad

Kada je reč o masažama u Novom Sadu, FitSpa je jedan od vodećih studija. Prateći najnovije trendove u industriji, naši personalni treneri u Novom Sadu su tu da vam pomognu da postignete svoje fitness ciljeve dok uživate u našim spa uslugama.

Pružite svome telu tretman kakav zaslužuje.

Svoj termin možete rezervisati pozivom na broj telefona 065 270 9 181, lično u studiju u Balzakova 31, Liman 3 ili klikom na dugme ispod.

Relax/parcijalna masaža

Sportska masaža

Vacuslim48

Maderoterapija

Deep relax masaža

Anticelulit masaža

Aromaterapija

Tretmani lica

HIGIJENSKI TRETMAN LICA

AKNOZNI TRETMAN LICA

TRETMAN HIDRATACIJE

TRETMANi LICA 24 karatnim zlatom

Masaža u studiju FitSpa Novi Sad

Kada je reč o masažama FitSpa je jedan od vodećih studija kada su u pitanju masaže Novi Sad.

Pružite svome telu tretman kakav zaslužuje.

Svoj termin možete retervisati pozivom na broj telefona 065 270 9 181, lično u studiju u Balzakova 31, Liman 3 ili klikom na dugme ispod.