Zamislite da se probudite s jakom glavoboljom ili osetite migrenu kako se pojavljuje baš kada ste spremni da započnete svoj dan. Za većinu nas, prva stvar koju ćemo poželeti da dohvatimo su analgetici, nadajući se brzom olakšanju.

Ali šta ako postoji zdraviji, prirodniji način za ublažavanje bola?

Prirodno olakšanje u FitSpa Novi Sad

U studiju FitSpa Novi Sad nudimo različite vrste masaža koje mogu pomoći u ublažavanju simptoma migrene i glavobolje. Naši stručni terapeuti su majstori u umetnosti masaže i prilagođavaju svaki tretman vašim potrebama.

Specijalizovane masaže za glavobolju i migrenu

  • Sportska masaža je posebno korisna za osobe koje pate od glavobolja uzrokovanih fizičkim naporom ili sportskim aktivnostima. Tehnike koje se koriste tokom sportske masaže, kao što su masaža dubokog tkiva i trigger point terapija, ciljaju na mišićne grupe koje su često zategnute i bolne kod atleta. Ovim pristupom se smanjuje napetost u mišićima vrata i ramena, koja je povezana sa tenzionim glavoboljama i migrenama.
  • Madero terapija koristi specijalno dizajnirane drvene alate koji omogućavaju intenzivniju masažu tkiva, što je posebno efikasno u smanjenju napetosti mišića glave i vrata. Osim toga, ova tehnika može poboljšati limfnu drenažu, što doprinosi eliminaciji toksina iz tela i smanjuje upale koje doprinose migrenama.
  • Relax masaža je blaga i umirujuća, što je čini idealnom za osobe koje pate od glavobolja uzrokovanih stresom. Ova vrsta masaže promoviše opuštanje celog tela, smanjuje nivo stresa i napetost mišića. Opuštanjem organizma i smanjenjem stresa, relax masaža pomaže u smanjenju učestalosti i intenziteta glavobolja i migrena.

Posetite nas u FitSpa Novi Sad

Svaka od ovih masaža pruža jedinstvene prednosti koje pomažu u ublažavanju simptoma povezanih sa glavoboljom i migrenom, pri tome nudeći prirodnu alternativu ili dopunu tradicionalnim metodama lečenja.

Ako želite da saznate više o tome kako masaže mogu pomoći u vašem konkretnom slučaju, posetite FitSpa Novi Sad i konsultujte se sa našim stručnim terapeutima.

Svoj termin možete zakazati lično u studiju na adresi Balzakova 31, Liman 3, Novi Sad, putem telefona 065 270 9181 ili možete izvršiti online rezervaciju klikom na dugme ispod teksta.