Personalne treninge sam počeo da radim 2008. godine u Hotelu Park u Novom Sadu, tadašnji Wellnes – fitness centra Fabijan a kasnije Sanus.

Nakon toga, 2010 godine, prešao sam u Fitness centar Flex i tu nastavio sa profesionalnim angažmanom kao personalni fitnes trener.

U Decembru 2013., inspirisan višegodišnjim pozitivnim iskustvom mojih klijenata sa kojima radim, vodjen ljubavlju prema zdravom životu i zdravim navikama, odlučio sam se da pokrenem sopstveni studio za personalne treninge pod imenom Fitmax. U njemu sam razvio specifičan način rada i pristup vežbanje sa osobama koje žele da treniraju sa personalnim trenerom. Moja uža specijalnost su usmereni kompleksi vežbi za otklanjanje lošeg držanja i deformiteta kičmenog stuba kao i preventiva i otklanjanje bola u donjem delu ledja. Naravno tu je i neizbežna redukcija telesne težine koja je danas prisutna skoro kod svakog pojedinca a koju, već godinama, sa velikim uspehom rešavamo u našem fitness studiu.

U Decembru 2019. godine zbog popunjenosti kapaciteta proširujem prostor i delatnost u fitness i wellness centra FitSpa na Limanu 3 i konačno objedinjujem personalizovani pristup kako sa personalnim treninzima tako i sa spa centrom, masažama, anticelulit tretmanima i tretmanima lica.

Moji vežbači za mene kažu da sam posvećen, srdačan, neposredan i privržen. To sam sada uspešno preneo na svoje kolege i saradnike, što u kombinaciji sa našim modernim i funkcionalnim prostorom donosi novu dimenziju personalizovanog pristupa klijentima.

Posetite nas i uverite se zašto smo drugačiji od ostalih.

Dalibor Radulović, idejni tvorac FitSpa studia za personalne treninge, masaže i spa centra