Dobrodošli u FitSpa Novi Sad, studio gde se tradicija susreće sa inovacijom. Ponosni smo što možemo da vam predstavimo našu najnoviju uslugu – hidžamu.

Hidžama je drevna terapija koja se koristi širom sveta, a sada je dostupna i u našem spa centru. Ova terapija koristi male čaše koje se postavljaju na kožu kako bi se poboljšala cirkulacija i opšte zdravlje.

Suva hidžama

Suva hidžama je neinvazivna terapija koja koristi vakuum stvoreni unutar čaše da bi se podigla koža i poboljšala cirkulacija. Ova metoda može da pomogne u ublažavanju bolova u mišićima, poboljšanju opšteg zdravlja i blagostanja.

Mokra hidžama

Mokra hidžama je slična suvoj hidžami, ali uključuje dodatni korak – blago površinsko rezanje kože pre nego što se čaše postave. Ova metoda se koristi za čišćenje tela od toksina i može da pomogne u lečenju različitih zdravstvenih problema.

Da li je tretman bolan?

Većina ljudi ne doživljava bol tokom tretmana hidžame. Možete se osetiti blagi pritisak ili vučenje, ali to obično nije bolno.

Kod kojih tegoba pomaže hidžama?

Hidžama se koristi za lečenje različitih zdravstvenih problema, uključujući migrene, glavobolje, akne, anemiju, sterilitet, anksioznost, astmu, alergije, oslabljen imunitet, proširene vene, bolesti srca, povećan krvni pritisak, dijabetes mellitus tip 2, problemi ciklusa kod žena, oboljenja štitne žlijezde, malaksalost, mršavost, gojaznost, bolovi u mišićima, insomnia (nesanica), herpes zoster, cervikalna spondiloza, facijalna paraliza, hemofilija, promjene na koži (npr. ekcem), reumatoidni artritis, bolovi u leđima, bolovi u zglobovima, itd.

Ima li kontraindikacija za hidžamu?

Iako je hidžama generalno sigurna, postoje neke situacije u kojima se ne preporučuje. To uključuje trudnoću, menstruaciju, ozbiljne zdravstvene probleme kao što su srčane bolesti ili hemofilija, i određene kožne bolesti.

Ko sme da radi hidžamu?

Hidžamu bi trebalo da radi kvalifikovani profesionalac koji je obučen za ovu terapiju. U FitSpa Novi Sad, naši terapeuti su obučeni i iskusni u pružanju tretmana hidžame.

Zakazivanje tretmana

Ako ste zainteresovani za isprobavanje hidžame, pozovite nas na broj 065 270 9181 ili nas posetite na Limanu 3, Balzakova 31, Novi Sad ili kliknite na dugme ispod kako biste izvršili online rezervaciju tretmana. Ako imate dodatnih pitanja ili zahteva, slobodno nam se obratite.

Naš stručni tim će se pobrinuti da vaše iskustvo bude opuštajuće i korisno.

Hvala vam što ste izabrali FitSpa Novi Sad!