Dobrodošli u studio FitSpa Novi Sad, mestu gde ćete uvek dolaziti s radošću. Naša reputacija izgrađena je na preko 10 godina iskustva i zadovoljnih klijenata. Studio se prostire na 130m2 i opremljen je najsavremenijim spravama, pružajući savršeno okruženje za vaše vežbanje u srcu Novog Sada.

Vežbanje sa našim personalnim trenerima će vam pružiti pravo zadovoljstvo, dok će personalni treninzi biti izazov u kojem ćete pomeriti svoje granice i postizati najbolje rezultate. Naši personalni treneri su stručnjaci sa bogatim znanjem i iskustvom koji će vam pomoći da ostvarite vaše ciljeve. Sa njihovom podrškom, osmislićete izazove i programe vežbanja koji će vas voditi ka uspehu. Na raspolaganju su vam najmodernije sprave i rekviziti za vežbanje koji će vam otvoriti nove dimenzije u personalnim treninzima.

U studio FitSpa, vežbanje postaje uživanje, opuštanje je zagarantovano, a postizanje najboljih rezultata postaje stvarnost.

 • Preko 10 godina iskustva i zadovoljnih klijenata.
 • Studio prostire se na 130m2 sa najsavremenijom opremom za vežbanje.
 • Personalni treninzi koji pomažu u postizanju najboljih rezultata i postavljanju novih izazova.
 • Stručni personalni treneri sa bogatim znanjem i iskustvom.
 • Pristup najmodernijim spravama i rekvizitima za vežbanje.
 • Vežbanje postaje zadovoljstvo, opuštanje je garantovano, a postizanje najboljih rezultata postaje stvarnost.

Prvi koraci u teretani

Ako tek započinjete svoje vežbanje, naši lični treneri su tu da vas podrže i usmere. Prvobitno ćemo koristiti modernu metodu merenja kako bismo utvrdili vaše telesne obime i sastav. Zatim sledi inicijalno testiranje vaše kondicije, analiza mišićne funkcionalnosti i merenje masti. Na kraju ćemo vam pružiti korisne savete o ishrani.

Na osnovu ovih rezultata, kreirat ćemo zabavan i dinamičan program vežbanja koji odgovara vašim sposobnostima, ciljevima i potrebama.

Ispitivanja su pokazala da osobe koje vežbaju sa personalnim trenerima ostvaruju do 30% bolje rezultate u poređenju sa onima koji vežbaju sami ili u grupama. Sa našim timom trenera i vrhunskom opremom, postizanje svojih ciljeva postaje najefikasniji proces.

 • Moderno merenje telesnih obima i sastava.
 • Inicijalno testiranje kondicije, analiza mišićne funkcionalnosti i merenje masti.
 • Korisni saveti o ishrani.
 • Kreiranje zabavnog i dinamičnog programa vežbanja prilagođenog vašim potrebama i ciljevima.

Trening sa personalnim trenerom u Novom Sadu – Vaša ključna prednost

Kada vežbate sa našim ličnim trenerima, imate ključnu prednost u postizanju svojih ciljeva. Naši stručnjaci donose bogato znanje i iskustvo kako bi vam pomogli da ostvarite svoje ciljeve. Uz njihovu podršku, razvijaćete izazovne i personalizovane programe vežbanja koji će vas voditi prema uspehu. Uz pristup najmodernijoj opremi i rekvizitima, otvaramo nove dimenzije u personalnim treninzima.

 • Ostvarivanje boljih rezultata uz podršku stručnih trenera.
 • Do 30% bolji rezultati u poređenju sa vežbanjem samostalno ili u grupama.
 • Razvoj personalizovanih programa vežbanja i pristup najsavremenijoj opremi.

Vaš partner u postizanju najboljih rezultata

Kada izaberete Studio FitSpa Novi Sad za svoje vežbanje, mi postajemo vaš partner u postizanju najboljih rezultata. Bez obzira da li želite da izgubite težinu, povećate mišićnu masu, vratite se u formu nakon porođaja, poboljšate kondiciju ili jednostavno ostanete u formi, naši treneri su tu da vas vode kroz ovaj put.

Svaki korak je bitan na putu ka uspehu

Vaš napredak će biti praćen i zabeležen kako biste mogli da pratite svoj razvoj. Treneri će vam pružiti neophodnu motivaciju i podršku da nastavite sa vežbanjem i postignete najbolje rezultate. Razumeće vaše mogućnosti i naučiće vas kako pravilno izvoditi vežbe, pravilno disati, i uravnotežiti ishranu.

Ako se ikada osećate demotivisanim, naši treneri će kreirati treninge koji će podstaći proizvodnju endorfina, hormona koji poboljšava raspoloženje. S njihovom stručnom pomoći, vežbanje će postati uživanje, a ne obaveza.

Prednost treniranja sa personalnim trenerom u Novom Sadu

Kada vežbate sa našim personalnim trenerima, dolazite korak bliže u postizanju svojih ciljeva. Sa njihovom podrškom, razvijaćete izazovne i personalizovane programe vežbanja koji će vas voditi prema uspehu. Uz pristup najmodernijoj opremi i rekvizitima, otvaramo nove dimenzije u personalnim treninzima.

Želite da vežbate, ali vam nedostaje motivacije?

Želite da vežbate, ali vam nedostaje motivacije? Naši treneri ne samo da će vas motivisati da nastavite sa vežbanjem, već će vam pomoći i da postignete najbolje rezultate, možda čak i premašite svoje ciljeve. Naši treneri i znaju kako da odaberu vežbe koje će stimulisati određene fiziološke procese u telu, podstaknu proizvodnju endorfina – hormona odgovornog za bolje raspoloženje.

 

 • Motivacija je ključna za uspeh u vežbanju, a naši treneri su tu da vas podrže i ohrabre.

Postoporođajno vežbanje i rešavanje dijastaze

Razumemo da majčinstvo donosi mnoge promene u životu žene, uključujući i promene u telu. Nakon porođaja, postoporođajno vežbanje postaje važan deo procesa oporavka i povratka forme. Studio FitSpa Novi Sad pruža podršku novim mamama u njihovom putovanju ka povratku u formu.

Naši specijalizovani treneri za postporođajno vežbanje razumeju jedinstvene potrebe žena koje su nedavno postale majke. Pomagaćemo vam da jačate svoje telo, rešavate dijastazu (razdvajanje trbušnih mišića) i povećate svoju kondiciju na siguran i efikasan način. Postoporođajno vežbanje ne samo da vam pomaže da se osećate bolje u svom telu, već i da budete snažniji i spremniji za izazove majčinstva.

 • Specijalizovani programi za povratak u formu nakon porođaja.
 • Rešavanje dijastaze i jačanje tela na siguran i efikasan način.

Masaže i spa za potpuni užitak

Naš tim će vas dočekati s osmehom i učiniti da se osećate kao kod kuće. Nakon napornog treninga, prepustite se očaravajućim masažama u Novom Sadu koje pružaju zasluženi odmor i opuštanje. Naši terapeuti će se pobrinuti da se potpuno opustite i oslobodite nakupljenog stresa i napetosti tokom masaže. Uživajte u trenucima opuštanja i revitalizacije uz vrhunske masaže prilagođene vašim potrebama.

Pored toga, Studio FitSpa nudi razne spa tretmane za potpuno uživanje i obnovu. Naši terapeuti će vas povesti na putovanje opuštanja i revitalizacije kroz širok spektar spa tretmana u Novom Sadu. Otkrijte blagodati naših spa tretmana i prepustite se magiji opuštanja.

 • Očaravajuće masaže za opuštanje i oslobađanje stresa.
 • Spa tretmani za potpuno uživanje i obnovu.
 • Prilagođene masaže i tretmani za potrebe svakog klijenta.

Započnite put ka zdravom životu:

Vaše zdravlje zaslužuje najbolje. Slobodno nas kontaktirajte i zakažite besplatan prvi trening koji uključuje inicijalno merenje, test kondicije i korisne savete o ishrani. Počnite svoje putovanje ka zdravijem životu uz podršku našeg stručnog tima.

 • Besplatan prvi trening koji uključuje merenje, test kondicije i korisne savete o ishrani.
 • Početak putovanja ka zdravijem životu uz podršku stručnog tima.

Lokacija u srcu Novog Sada:

Nalazimo se na Limanu 3, Balzakova 31, Novi Sad i nudimo veliki besplatan parking za naše klijente. Rezervišite svoj prvi personalni trening lično u studiju, putem telefona 064 213 0824 ili izvršite online rezervaciju klikom na dugme ispod.

 • Lokacija u srcu Novog Sada
  Nalazimo se na Limanu 3, Balzakova 31, Novi Sad.
 • Veliki besplatan parking za klijente.
 • Rezervišite svoj prvi personalni trening lično u studiju, putem telefona 064 213 0824 ili online rezervacijom.