Približava se Dan zaljubljenih, a vi želite dragoj osobi da poklonite nešto drugačije, nešto što nije samo čokolada, parfem ili večera uz sveće. Naravno, sve ovo navedeno je prelepo, nesumnjivo da ćete obradovati svoga partnera ili partnerku, ali još lepše deluje ako poklon uručite nakon nezaboravnog dana provedenog u spa centru. Mi imamo odličan predlog: spa dan za dvoje uz đakuzi i opuštajuće masaže.

Dan zaljubljenih je uvek prilika da podsetite voljenu osobu koliko vam znači, ali već ste ostali bez ideja šta pokloniti, naročito ako ste već dugo zajedno. Zbog toga studio vam FitSpa Novi Sad predlaže da taj dan provedete u našem spa centru.

Opuštanje na tepidarijumu

Zagrevanje tela na tepidarijumima je odličan uvod za tursko kupatilo ili saunu.

Tepidarijumi su smešteni u relax sobi u kojoj vas već čeka posluženje u vidu bezalkoholnog koktela i tanjira s voćem. Dok se vaše telo polako zagreva na toplim klupama, možete lagano degustirati posluženje i uživati u umirujućem pogledu na veliki akvarijum pun zelenila uz zvuke opuštajuće muzike. Ako želite, za vas možemo da pustimo i romantičnu muziku.

tepidarijum1

Tursko kupatilo za dvoje

Nakon što ste se lepo zagrejali i opustili, možete da pređete na izlaganje još višim temperaturama u turskom kupatilu ili sauni. Ako želite da idete u oba, onda je naša preporuka da prvo odete u tursko kupatilo, jer je tamo temperatura niža nego u sauni, pa telo dobija mogućnost da nastavi postepeno da se izlaže višim temperaturama.

U turskom kupatilu, gde je vlažnost vazduha 100%, a temperatura niža nego u sauni, dobićete tretman potpunog čišćenja tela i lica. Posebna čar će biti u tome što uživate zajedno u paru. Boravak u spa centru posebno zbližava parove jer ste koncentrisani samo jedno na drugo i na uživanje u kojem niko ne može da vas poremeti.

Tursko kupatilo će učiniti vašu kožu hidriranom, pore će se očepiti, a kosa će postati sjajna i mekana. Ovde možete odraditi kompletan piling tela, ali iz higijenskih razloga poželjno je da ponesete sopstvenu rukavicu za piling. Taman je to prilika da jedno drugo pilirate.

Za razliku od saune, boravak u turskom kupatilu nije vremenski ograničen, ali vreme će vam sigurrno proleteti za tili čas, dok opušteno ćaskate na toplim klupama u turskom kupatilu.

 

Relaksirajući hamam u spa centru

Sauna u paru

Sauna je još jedna prilika da se potpuno posvetite jedno drugom, bez da vas išta u tome ometa. Pored toga, boravak u sauni će otvoriti vaše pore, podstaći će znojenje i time izbaciti toksine iz organizma, a koža će vam postati zaglađena i sjajna. Istovremeno, korišćenje saune podstiče razbijanje celulita, dok suvi vazduh saune povoljno deluje na uklanjanje sebuma (masnoće na koži koja stvara mitisere), te ćete na taj način postati još privlačniji jedno drugom.

 

Par koji se opušta u sauni zatvorenih očiju u spa centru za zdravlje

Blagotvorni uticaj saune i turskog kupatila

Kako u sauni, tako i u turskom kupatilu, izložićete vaša tela potpunom čišćenju, detoksikaciji i relaksaciji, a boravak u njima neće delovati povoljno samo na telo, nego i na um, jer ćete biti izolovani od spoljnjeg sveta, pa se slobodno može reći da je boravak u spa centru reset od svakodnevnih obaveza.

Boravak u sauni ili turskom kupatilu ima učinak aromaterapije: u sauni se nalazi kofa s vodom i velika drvena kašika, uz pomoć koje možete polivati žarište, čime ćete ovlažiti vazduh, a ako u vodu dodate nekoliko kapi eteričnih ulja, dobićete efekat aromaterapije. U turskom kupatilu postoji generator za paru, gde se takođe može dodati nekoliko kapi eteričnih ulja, a kojim uljima studio FitSpa raspolaže i šta je to aromaterapija možete pročitati na našoj stranici o masažama.

Đakuzi u paru

Posle boravka u sauni i turskom kupatilu, đakuzi je nezaobilazan deo spa centra. Boravak u njemu će vas još više zbližiti i učiniti vaš Dan zaljubljenih nezaboravnim.Topla voda u hidromasažnoj kadi će vas dodatno opustiti. Imaćete osećaj kao da se kupate u toplom jezeru, s obzirom na to da je temperatura djakuzija između 29°C i 34 °C.

 

Đakuzi

Masaže za dvoje

Kruna posete spa centru je, naravno, salon za masaže, gde birate koju masažu želite: relaks, deep relax, terapeutsku, sportsku ili masažu eteričnim uljima. Naša preporuka jeste relaks masaža sa upotrebom eteričnih ulja tj. kombinacija relaks masaže i aromaterapije, koja će vas dodatno opustiti. Ovaj put bićete razdvojeni, ali ne daleko: svako od vas biće u posebnoj sobi za masaže, ali ćete u isto vreme uživati i na isti način.

 

Spa centar sa prirodnim elementima i mirisnim tamjanom

Kojim redosledom da koristimo spa centar?

Naša preporuka korišćenja spa centa je ovim redosledom:

  • Po ulasku u spa centar FitSpa Novi Sad naše ljubazno osoblje na recepciji će vas uputiti u kabinu, gde se možete presvući. Bade mantil, peškire i papuče ćete dobiti od nas, te ne morate da ih nosite.
  • Nakon što ste se presvukli, ležete na tepidarijume, gde zagrevate telo 20-ak minuta kako biste ga pripremili za tursko kupatilo.
  • Nakon turskog kupatila, vaše telo spremno je za još veće temperature, te idete u saunu, gde provodite maksimalno 30 minuta.
  • Posle saune, već zagrejani i opušteni, uranjate u toplu vodu đakuzija.
  • Već opušteni, usporeni, prelazite u salon za masaže, gde se prepuštate dodiru naših terapeuta koji uklanja brojne tegobe i napetosti i dovodi vašu opuštenost do maksimuma.
  • Kada ste završili sa masažom, možete se istuširati u našoj tuš kabini. Ništa ne morate nositi od kuće, mi imamo sve što je potrebno (kupke, šampone i sl.)

Na taj način zaokružićete svoj nezaboravno proveden Dan zaljubljenih u spa centru u Novom Sadu. Nakon ovako kreativno-relaksirajućeg vremena, večera uz sveće će samo zaokružiti idealno provedeno vreme sa dragom osobom.

Poklon vaučeri za korišćenje spa centra

Kako bismo vam olakšali, ali i pomogli pri kreiranju faktora iznenađenja za dragu osobu povodom Dana zaljubljenih, studio FitSpa je u ponudu uvrstio poklon vaučere. Poklon vaučere možete naručiti klikom na poklon vaučer za spa Novi Sad ili lično u studiju, na adresi Balzakova 31, Liman 3, Novi Sad. Dostava je besplatna na teritoriji Novog Sada, ukoliko vrednost vaučera iznosi 5.000 rsd ili više.

Ukoliko želite provesti Dan zaljubljenih u spa centru FitSpa Novi Sad, preporučujemo vam da to blagovremeno učinite, zbog velikog interesovanja, a rezervisati možete klikom na dugme ispod ili na broj telefona 064 213 0 824.

Dobro nam došli, Vaš FitSpa tim!

poklon vauceri spa Novi Sad