Spa centar

Kada želite da pobegnete od problema, stresa i napetog života na sta prvo pomislite? Bolesti, mentalni, psihološki i emocijonalni problemi sve više su zastupljeni i značajnoj meri utiču na naš kvalitet života.

Naš SPA centar je pravo mesto gde ćete svoje probleme ostaviti po strani i maksimalno se relaksirati. Reč spa se najčešće koristi za sve što ima veze sa zdravljem i samim tim obuhvata zdravu ishranu, fizicku aktivnost, pozitivne misli, osećaj opuštanja, rasterećenja i zadovoljstva…

FITSPA centar u Novom Sadu je posebno i namenski izgrađen SPA centar u kom Vam nudimo sledeće sadržaje:

Saunu

Poznata i kao finska sauna – prilikom boravka u istoj pospešava Vam se cirkulacija krvi što dovodi do znojenja i izbacivanja štetnih materija, toksina, iz vašeg organizma.

Tursko kupatilo ili Hamam

Predstavlja vid saune gde je zastupljena visoka vlažnost vazduha sa temperaturom od 40-50. Pomaže u prevazilaženje stresova svakodnevnog života, opuštanje i sticanje nove snage kao i poboljšanje opšteg fizičkog i mentalnog blagostanja.

Uz sve to naš SPA centar koji se nalazi na Limanu 3 u Novom Sadu nudi vam relax sobu sa toplim klupama, tepidarijumima, sa pogledom na prelepi akvarijum koje samo upotpunjuju ceo kompleks uživanja uz neki sjajni osvežavajuću bezalkoholni koktel iz naše ponude. Kao šlag na torti tu su saloni za MASAŽU i negu tela u kojoj se primenjuju različite vrste masaža uključujući relaks, deep relaks, terapeutsku, anticelulit-madero masažu. Masaža je pravi izbor, nakon boravka u SPA centru, jer su mišići tada mekani i opušteni. Za one koji još uvek ne znaju, odlazak u SPA centar je veoma jednostavan i mogu da ga koriste svi koji imaju želju da se osećaju bolje.

Vaš FitSpa tim

+ Zakažite besplatan probni trening