8. mart je savršen povod da okupiš svoje prijateljice na jednom mestu, da ugodno proćaskate, opustite se i uživate – spa u Novom Sadu vam pruža baš to. Naš spa centar u će vam pružiti jedinstven doživljaj ispunjen mirisom eteričnih ulja, lagane muzike, toplih kupki i masaža koje će vam opustiti telo i um.

Ljubazno osoblje dočekaće vas s osmehom i potruditi se da učini sve kako biste se opustile i zaboravile, bar nakratko, sve brige i obaveze koje donosi svakodnevnica.

Spa za 8. mart

8. mart za prijateljice:

Ovo je savršena prilika da se opustite i provedete vrijeme sa svojim prijateljicama, i da proslavite svoj Dan žena na najbolji mogući način, dok bezbrižno razgovarate, ne misleći o poslu, kući, mužu i svim ostalim obavezama koje vas čekaju.

8. mart za parove:

Naš spa paket je idealna prilika da provedete vreme zajedno, još više se zbližite i uživate u intimi i opušteno ambijentu koju vam nudi naš spa centar.

8. mart za koleginice:

Neka ovaj dan bude prilika da se družite i opustite odvojene od poslovnih obaveza, bez rokova, šefova, računara, klijenata, tj. bilo čega što bi narušilo harmoniju ovog posebnog dana.

Tepidarijum

Spa dan započinje u relaks sobi gde su smešteni tepidarijumi. Relaks soba kombinuje toplotu sa odgovarajućom vlažnošću zraka, na taj način stvarajući okruženje koje ublažava stres i umor.

Tepidarijumi predstavljaju idealno mesto za početak spa tretmana. Jedisntveni dizajn ležaljki vratiće te u vreme antičkog Rima, a uz ugodnu toplotu koju ove zagrejane ležaljke emituju telo će se postepeno zagrejavati, krvni sudovi će se proširiti, cirkulacija će se poboljšati, što će dovesti do opuštanja mišića, naročito onih u vratu i ramenima. Tepidarijumi su dizajnirani tako da njihov položaj odgovara kičmi, jer su glava i noge, za razliku od ležanja na standarnim ležajima, podignute.

Prijatan ambijent, prigušena svetla, lagana muzika, limansko zelenilo, veliki akvarijum doprineće tome da se maksimalno opustite i pripremite telo za sledeću stanicu spa putovanja, a to je tursko kupatilo.

Tursko kupatilo (hamam)

Tursko kupatilo ili hamam je prostorija koja se sastoji od tuša sa toplom vodom i parne prostorije. Naše tursko kupatilo ima temperaturu oko 40 °C i 100% vlažnost vazduha. Boravak u turskom kupatilu predstavlja jedinstven tretman čišćenja tela, kose, kože, a doprinosi i detoksikaciji organizma. Para u parnoj sobi pomaže otvaranju pora, čime se izbacuju toksini iz tela. Tretman parom je naročito dobar ukoliko imaš problema sa sinisima, jer para očepljuje nos, odnosno otvara disajne puteve. Topla voda će doprineti opuštanju bolnih i zgrčenih mišića.

Tursko kupatilo u Novom Sadu pruža mogućnost raznih tretmana tela kao što su hladne obloge za osvežavanje tela i piling kože koji će ti pomoći da odstraniš mrtve ćelije s kože. (Iz higijenskih razloga preporučujemo da poneseš sopstvenu rukavicu za piling.)

Nakon boravka u turskom kupatilu kosa i koža će ti biti čista, hidrirana, sjajna, a ti ćeš se osećati manje napetom i opuštenijom.

Nakon turskog kupatila možeš preći u saunu.

Sauna

Sauna je nezaobilazan deo spa iskustva i veoma je popularan tretman u Novom Sadu. Sauna u Novom Sadu je poznata po svojim zdravstenim i kozmetičkim dejstvima. Naša sauna ima temperaturu od 70 °C i vrlo nisku vlažnost vazduha, svega 15% i predstavlja idealno mesto za opuštanje. Posle boravka u sauni osećaćeš se osveženo, rasterećeno, preporođeno i ispunjenom novom pozitivnom energijom. Visoki temperaturni valovi u sauni podstaćiće otvaranje pora i znojenje, čime ćeš izbaciti toksine iz tela, a suvi zrak doprineće smanjenju bolova u kičmi i općenito smanjenju kostobolje. Toplota u sauni uticaće na širenje krvnih sudova i bolju prokrvljenost mišića, koji postaju manje bolni i elastični, takođe boljom prokrvljenošću poboljšava se nivo endorfina (hormona sreće), što rezultira smanjenjem nivoa stresa. Nakon saune tvoja koža će biti sjajna, zaglađena, a ti ćes se osećati osveženo, rasterećeno, preporođeno i ispunjenom novom pozitivnom energijom.

Posle boravka u sauni spremna si za narednu stanicu svoga putovanja spa centrom – đakuzi.

Đakuzi

Đakuzi – topla voda, masaža i mehurići. Nakon što si telo zagrejala na tepidarijumu, prošla ritual kupanja u čuvenom turskom kupatilu, a zatim se dodatno opustila i još više zagrejala u sauni, vreme je da se prepustiš čarima đakuzija.

Đakuzi u spa centru FitSpa Novi Sad ima idealnu temperaturu vode između 34°C i 38°C, brzinu mlaza vode možeš podesiti prema svojim potrebama i željam. Uz mehuriće, blagi zvuk vode, opuštajuću muziku, lagane mirisne arome, voćni tanjir i koktel, osećaćeš se kao kraljica.

Spoj vode i masaže poboljšaće cirkulaciju, opustiti mišiće, smanjiti stres i napetost, koža će ti biti hidrirana, glatka, sjajna, a ti ćeš se osećati lepo, preporođeno i poletnom.

Masaže FitSpa Novi Sad

Naša ponuda spa paketa za 8. mart ne bi bila potpuna bez najboljih masaža u Novom Sadu. Masaže predstavljaju poslednju destinaciju koju ćeš posetiti tokom boravka u spa centru.

Iako studio FitSpa Novi Sad raspolaže širokim dijapazonom masaža za ovu priliku izdvojili smo deep relax i relaks masažu, koje su, kao što im samo ime govori zadužene za to da te dodatno osveže i opuste.

Relaks masaža se izvodi u opuštajućem ambijentu, uz prijatnu, laganu muziku, uz mirisne sveće i osvežavajuće arome eteričnih ulja.

Volimo reći da su masaže kruna posete našeg spa centra,a nakon relaks masaže, shvatićeš i zašto.

Ova masaža će tvome telu pružiti poseban tretman i negu, kakav, naravno svaka dama i zaslužuje. Naše iskusne terapeutkinje koriste posebne tehnike, odnosno uvežbanim pokretima, podstiču krvotok, smanjuju napetost u mišićima, otklanjaju stres, zbog čega ćeš se posle ove masaže osećati opušteno i obnovljeno od glave do pete. Trebamo li spomenuti da će ti koža nakon ovog tretmana biti zaglađena, sjajna, zategnuta i hidrirana?!

Deep relax masaža je jedan od najpopularnijih tretmana kada su u pitanju masaže u Novom Sadu. Za razliku od relax masaže, u ovoj masaži su pokreti nešto intenzivniji, jer terapeutkinje koriste dublje i ciljane pokrete koji za svrhu imaju da opuste bolne mišiće, naročito one u leđima, ramenima i vratu. Ovi pokreti su od krucijalnog značaja jer podstiču cirkulaciju krvi i limfnog sistema, na taj način pomažući telu da izbaci toksine. Osim toga, ova masaža pomaže u smanjenju tegoba, bolova u mišićima i zglobovima, poboljšava kvalitet sna, smanjuje stres i poboljšava raspoloženje.

Nakon deep relax masaže rešićeš se stresa, bolova, raznih tegoba, koža će ti biti zaglađena.

Osećaćeš se drugačije, raspoloženije, te ćeš osetiti duboku relaksaciju i mir.

Spa paket FitSpa Novi Sad

Sve ove usluge dobijaš u paketu koji traje 2h, tokom kojih verujemo da ćeš se opustiti i uživati u čarima spa centra FitSpa Novi Sad, a nakon boravka ćeš se osećati kao nova.

Uz ovu ponudu dobijaš besplatno korišćenje bademantila, peškira, papuča, kupke koje će osvežiti i ojačati tvoju kožu, kao i fen za kosu, naravno u ponudu su uključeni voćni tanjir i koktel.

Dakle, drage dame, znamo da ste konstantno zauzete obavezama, poslovnim i privatnim, zato koristimo ovu priliku da vas pozovemo da posetite naš spa centar dopustite našem ljubaznom osoblju da vas odvede na putovanja kroz mirisna ulja, lagane zvukove i tople kupke. Zamislite samo da s prijateljicama, koleginicama, majkama, sestrama ili partnerom provedete kvalitetno i lepo vreme, uživajući u sadržajima našeg spa centra, dok opušteno razgovarate, pijete koktele i jedete voće.

Neka vam ovaj 8. mart ostane u sećanju kao jedinstveno iskustvo, kao sećanje na kvalitetno provedeno vreme sa dragim osobama.

FitSpa je tvoja destinacija za odmor i uživanje. Telo ćeti biti zahvalno, a ti ćeš se osećati kao nova osoba.

Zbog velikog interesovanja predlažemo ti da rezervišes svoj termin što pre, a to možeš učiniti klikom na dugme ispod, lično u prostorijama studija u Balzakovoj 31, Liman 3, Novi Sad ili na broj telefona 063 213 0 284.

Tvoja relaksacija je naš prioritet.

Dobrodošli,

FitSpa tim