Bol u leđima je sveprisutan problem u današnjem društvu. Može biti rezultat dugih sati sedenja za radnim stolom, nepravilnog držanja tela, intenzivnog vežbanja ili čak kombinacije svega toga.

Ova vrsta bola može značajno uticati na kvalitet života, jer ograničava vašu sposobnost da obavljate svakodnevne aktivnosti. U nekim slučajevima, bol u leđima može biti toliko intenzivna da se može opisati kao “nepodnošljiva”.

Ali, da li ste znali da postoji prirodno rešenje koje može pružiti olakšanje? U studiju FitSpa u Novom Sadu, pružamo terapije masažom koje su posebno osmišljene za ublažavanje bolova u leđima.

Kako masaža pomaže kod bolova u leđima?

Masaža je prirodna terapija koja se koristi vekovima za ublažavanje bolova i napetosti u mišićima. Kroz ciljane tehnike, naši terapeuti za masažu doprinose u opuštanju mišića, poboljšanju cirkulacije i ublažavanju bolova u leđima.

U FitSpa studiju nudimo različite vrste masaža koje su prilagođene vašim specifičnim potrebama.

1. Sportska masaža

Sportska masaža je posebno efikasna za ublažavanje bolova u leđima kod osoba koje redovno vežbaju ili se bave sportom, a koje doživljavaju bolove u leđima usled prekomernog naprezanja mišića tokom vežbanja.

Ova masaža rešava bol u leđima tako što cilja mišiće koji su podložni povredama ili prenaprezanju tokom fizičke aktivnosti, pomažući u oporavku mišića, poboljšanju fleksibilnosti i smanjenju rizika od povreda.

2. Madero terapija

Madero terapija je posebno efikasna za osobe sa hroničnim bolovima u leđima, jer cilja dublje slojeve mišića, pomaže u oslobađanju napetosti i pruža olakšanje od bolova u leđima.

Ova vrsta masaže koristi drvene instrumente za masažu, takozvane oklagije i pruža duboko opuštanje i poboljšanje cirkulacije. Naročito je korisna za osobe koje doživljavaju bolove u leđima usled hronične napetosti mišića jer pomaže u ublažavanju ovih bolova poboljšanjem cirkulacije i opuštanja mišića.

3. Terapeutska masaža

Terapeutska masaža je najefikasnija u uklanjanju bola u leđima jer se fokusira na specifične oblasti bola i napetosti i pruža ciljano olakšanje od bolova u leđima. Posebno je korisna za osobe koje doživljavaju bolove u leđima usled određenih zdravstvenih problema ili povreda. Ova masaža doprinosi ublažavanju ovih bolova poboljšanjem cirkulacije i opuštanja mišića, jer je posebno osmišljena tako da tretira specifične zdravstvene probleme ili povrede.

Zašto FitSpa?

FitSpa je studio koji objedinjuje fitness i wellness. Naša misija je da pružimo najbolju uslugu klijentima, specijalizovani smo za mršavljenje, bolove u leđima i rehabilitaciju. Naš cilj je da stvorimo osećaj dobrodošlice, podrške i personalizovan pristup za svaku osobu koja prođe kroz naša vrata.

Ne dozvolite da vas bol u leđima ograničava. Posetite FitSpa studio u Novom Sadu i otkrijte kako naše masaže mogu pomoći u ublažavanju vaših bolova u leđima. Naš tim terapeuta je tu da vam pomogne da se osećate bolje i živite zdravije.

 

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija, slobodno nas kontaktirajte putem telefona 065 270 9181 , posetite nas u Balzakovoj 31, Liman 3, a svoj termin osim putem telefona možete zakazati i klikom na dugme ispod teksta.